vulpe

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Locked
JohnTheRipper
Membru al forumului
Membru al forumului
vulpe

Post by JohnTheRipper » 26 Feb 2009, 16:48

Salut. La tara o vulpe tot chinuie gainile vecinilor mei, si ei nu ar vrea sa puna capcane ca sa nu se prinda proprii lor caini. M-au vazut pe mine cu arc in mana si m-au intrebat daca nu mad duc sa deratizez pe acolo. Ce ziceti, un compound de 11 kgf ar face traba de la 5-6 metri? Mentionez ca are cam 35 m/s sageata de 32 de grame. Varful este de tir. Merita sa incerc?

kboom
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: vulpe

Post by kboom » 26 Feb 2009, 16:54

Pai in primul rand nu ai voie sa vanezi cu arcul ! Si chiar daca ai avea voie, arcul nu prea are forta si nici varful la sageata nu este potrivit ! Cat despre vulpe sa isi lege cainii (ca oricum nu sunt de folos daca umbla vulpea prin curte ei nu fac nimic) si sa puna capcane !

JohnTheRipper
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by JohnTheRipper » 26 Feb 2009, 19:07

kboom wrote:Pai in primul rand nu ai voie sa vanezi cu arcul ! Si chiar daca ai avea voie, arcul nu prea are forta si nici varful la sageata nu este potrivit ! Cat despre vulpe sa isi lege cainii (ca oricum nu sunt de folos daca umbla vulpea prin curte ei nu fac nimic) si sa puna capcane !
Ok, mersi. Am crezut ca daca e vorba de pest control o sa fie voie sa le omor cu arcul. Cat despre capcane, este legal sa le pun? Si daca da, imi puteti sugera un anume tip de capcana?

user
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by user » 26 Feb 2009, 19:34

capturarea sau ucidera animalelor salbatice este interzisa prin lege ! se numeste gbranconaj !!! mai bine vorbeste cu un vanator si el va rezolva problema !!! sau rezolv-o tu cum vrei dar nu mai striga in gura mare, cel mai bine este sa sti numai tu ce ai facut sau ce ai de gand sa faci ...........!

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::bucuresti
judet:----
Varsta:43

Post by anasazzy » 26 Feb 2009, 19:45

latzuri in locurile de intrare ,ai grija sa identifici pe unde intra ,urme de picior sau par de vulpe .si sa fii sigur ca pe acolo intra sa nu spinzuri ciinele vecinului :))si da trebuie sa stii doar tu si cei ce pun latzuri,altfel intram la favorizarea infractorului =))
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 26 Feb 2009, 22:19

daca vrei sa belesti vulpea aia,zi-i tatalui tau sa iti imprumute unpic masina, :)) faci roadkill,ca americanii,vezi,poate asa e legal :))
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 26 Feb 2009, 23:36

vanatoarea cu arcul fiind interzisa din cate stiu in orice imprejurare rog sa nu se mai discute astfel de actiuni pe forum. Fiecare isi rezolva astfel de probleme pe propria raspundere. Multumesc pt intelegere, topicul se inchide aici.

Locked