P.S. Nu am nicio cunostiinta de tamplarie sau despre lemn.
ce are daca are 5 kg? pe cine deranjeaza? te afecteaza cu ceva daca are 5kg sau 50kg? pe mine nu, poate ala de 5kg e mai rapid decat ala de 50, sau poate acuratetea e mai mare, sau poate arate mult mai bine... astea-s criterii care ar tre punctate separat, adica sa dai o nota pt aspect, una pt viteza (aici sa nu conteze kgf ci doar viteza cu care arunca sageata, sau un arc mai slab care arunca la fel sau mai bine decat unu mai puternic cel putin din punctul meu de vedere e mai bine lucrat), forma....etc.Cred ca un selfbow de 5 kg poate face oricine, si ar arata foarte bine in poze la full draw
fast_arrow wrote:Salut!
As dori sa incercam organizarea unui nou concurs pe 2009. Azi am updatat sa zic asa arcurile construite pe 2008 in galerie si am avut ceva de muncit. Nu ma deranjeaza ci ma bucura faptul ca au fost atatea. Incet incet vad ca invatam sa facem si arcuri frumoase. Unii chiar au talent la asa ceva.
Din concursurile de anul trecut am invatat urmatoarele:
- arcurile care participa la concurs trebuie sa fie finisate
- pot vota membri care au cel putin 30 zile vechime
- constructorul nu va mai fi secret asa ca puteti vota pt prieteni sau cel mai bine pt ce va place!
Sugestii si reclamatii primim bucurosi aici. Sa fie un singur concurs sa fie doua?