Salutare, daca tot am fost la Rebrisoara... nu am stat chiar degeaba, printre treburi voluntare m-am apucat de un arculet si pentru ca lemnu avea un nod de toata frumusetea si pt ca avea un reflex de la natura... primul lucru ce mi-a trecut prin minte a fost sa incerc un asimetric. Ajutat de Marius si de Adi am reusit sa-l fac chiar si functional desi a prins ceva set ;) De aseara lucrez la finisaj si a iesit asta:
Salut...imi place foarte mult cum l-ai finisat si mai ales "tatuajul" asa discret ....exact ce trebuie. Intradevar arcul trage bine...si e impresionant prin dimensiune si forma...
Stiii ce te rog Andrei ...fa-i si o masuratoare...lungimea arcului ...intinderea de o are...si forta la acea intindere. Mai mult asa de curiozitate ca oricum bucata aia noduroasa de lemn si-a indeplinit scopul ...devenind ceva frumos si functional.
L-am vazut si in pozele de la Rebrisoara....foarte fain, arata, si finisajul e frumos.....la bratul de jos cred ca mai puteai fura un pic inspre nod....cam 6-7 cm daca mai lucra un pic spre nodu ala, era perfect....oricum ar fi imi place tare mult...felicitari...