arcul are 18kg la 75cm, 164cm lungime...arcul e facut din 4 bucati....

capete rigide, lipite in V reflex....bratele imbinate in maner in W cu deflex, apoi lipita cate o fasie de 3mm pe spate si 5mm pe burta....matisaj peste....pt lipituri am folosit epoxi...
lemnul era rasucit destul de rau, dar l-am mai corectat cu heatgunul...acum e ok, un capat e putin intr-o parte dar nu afecteaza...
burta un pic rotunjita, la syahuri sectiune picatura, cu muchie pe burta, latime la capat 4mm....

string bridge-uri din piele, la maner piele....coarda dacron...vreo 3 straturi de ulei de in....cam asta ar fi....si pozele:

acum cu poza la fulldraw ar fi o problema, din lipsa de aparat foto n-am facut poze in timpul constructie, nici la final....arcul l-am dat unui prieten din cluj, asa ca i-a facut el poze....problema e ca el nu-l putea tine la full draw...asa ca tillerul nu e prea relevant...eu l-am facut sa se indoaie langa maner, si progresiv pe capete, adica bratele sunt indoite si langa syah doar la intinderea maxima, adica la 75cm, iar in poza estimez cam 68...asta e...

cam asta ar fi....toate cele bune...ionut