un nou longbow

Munca mea.......
rotariu nicolae
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::dumbraveni sibiu
Re: un nou longbow

Post by rotariu nicolae » 08 Jan 2010, 12:31

salut. am finisat arcul cit de cit.o sa pun poze cu el intins poate nu la maxim fiindca am facut singur pozele si ma grabeam.

lemnul dupa cum aghicit florin si andrei hoha este prun ,lemn foarte bun ,arcul ia set putin dupa citeva ore poate din cauza profilului 'D"sau poate de ce nu este prea uscat ,are cam 8 luni de cind am taiat busteanul.de altfel lemnul de prun este bun pentru arcuri deci nu ezitati sa-l folositi ,bine inteles lemn sanatos si bustean gros 15-20 cm.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

andreih
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by andreih » 08 Jan 2010, 13:25

de fapt eu n-am ghicit 100%, oscilam intre prun si dud... m-a pacalit un pic partea aia alba (sapwood) era alba asa ca la dud...
prunul era optiunea a doua doar....

despre arc...
clasic...
frumos!
tin sa remarc si forma sagetilor (penele) medievale
FRUMOS!!!!

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 08 Jan 2010, 14:35

he he, v-am zis eu ca e tisa!!! felicitari pt arc;)

ZBOINA
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by ZBOINA » 20 Jan 2010, 10:28

Impresionant longbow-ul ,nu ma gandeam ca se poate face asa ceva din prun, si jos palaria in fata arcasului...o singura intrebare: cum l-ati convins pe operatorul camerei sa stea atat de aproape de tinta? #:-S

ZBOINA
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by ZBOINA » 20 Jan 2010, 14:54

...ma gandeam eu :-? ...Acum, serios vorbind, mai bine instalati un trepied langa tinta si puneti camera pe el. Stiu ca nu sunt in masura sa va dau sfaturi in ceea ce priveste trasul cu arcul, dar se pot intampla multe lucruri care pot face o sageata sa plece aiurea (Eu am patit-o odata.Am dat drumul sagetii chiar in momentul in care a tipat soacra-mea ca-i intrasera gainile in casa...am reusit sa ratez placa de protectie de 2mx2m de la o distanta de 17m :( ...)

sk8eradu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by sk8eradu » 20 Jan 2010, 17:56

Felicitari, strasnic arcul! Mai ales ca are 80#, si pe desupra e simplu, dar frumos. Mi se pare mie sau coarda e din canepa? Nu as fi zis ca tine atat de bine.

Post Reply