Longbow tisa
-
- Membru al forumului
admin edit: Autorul acestui mesaj a cerut categoric stergerea lui. Pentru pastrarea cursivitatii, in unele cazuri am ales sa “traduc” in loc sa sterg. In cazul de fata autorul isi prezinta arcul.
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Re: Longbow tisa
Salut!
Arata foarte bine,si pari multumit de realizare, inseamna ca e ok.Felicitari!
ps. Sa ne anunti daca uscarea fortata are efect negativ, in timp , asupra tisei.
Arata foarte bine,si pari multumit de realizare, inseamna ca e ok.Felicitari!
ps. Sa ne anunti daca uscarea fortata are efect negativ, in timp , asupra tisei.
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
- TheWOLF26
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::targu mures
- judet:mures
- Varsta:17
Salut!
Foarte fain arcul(ca toate pe care le faci)si ar fi fain sa stim si ce forta are
Foarte fain arcul(ca toate pe care le faci)si ar fi fain sa stim si ce forta are

-
- Membru al forumului
Felicitari pentru arc,imi place enorm.Am pus si eu mana pe 2 bucati de tisa,dar din pacate vor iesi 2 selfuri pt ca mai scurte.Am si eu niste intrebari:pe spate ai dat jos din inele? Si cu nodurile cum ai rezolvat,pentru ca din ce vad nu are proeminente ce indica noduri?
-
- Membru al forumului
Eu personal nu cred ca este corect.Da linistit pe forum munca ta ca doar de aia e forum.Cind am facut primul arc laminat din tara, functional, pe acest forum nu m-am cramponat foarte mult de acest lucru desi si pe mine m-au enervat altii.Numai bine.Apreciez munca ta .