un selfbow salcam.
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:34
salut. uite ca am ajuns si eu sa termin un arc din salcam. ieri am iesit cu el si am tras si merge destul de bine..la tinta nu prea reusesc sagrupez sagetile dar asta cred si din cauza ca nu sunt un tragator f bun.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Re: un selfbow salcam.
aici la maner am experimentat superioritatea si diferenta dintre rasinele epoxidice.. nu intru in detalii.am lipit prima data maner de mahon sa fie ca si la nokuri, apoi de osage si de fiecare data s-au desprins cand incordam arcul la maxim.
ultimul maner l-am pus tot din salcam si l-am lipit cu rasina epoxidica epipen de la polidis arad. rasina cu care mi-am facut barcuta..f f f buna pt ca se impregneaza in lemn..
ultimul maner l-am pus tot din salcam si l-am lipit cu rasina epoxidica epipen de la polidis arad. rasina cu care mi-am facut barcuta..f f f buna pt ca se impregneaza in lemn..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
.sagetile sunt facute la repezeala si pt iesirea asta am reusit sa termin doar douo.
pictura este facuta dupa voie de o prietena care este studenta la arte la pictura. mie mi-a placut ca florile alese de ea sun asemanatoare cu lotusi si mie imi place f mult flora deltei si in special apa si ce tine de ea.
pictura este facuta dupa voie de o prietena care este studenta la arte la pictura. mie mi-a placut ca florile alese de ea sun asemanatoare cu lotusi si mie imi place f mult flora deltei si in special apa si ce tine de ea.
-
- Membru al forumului
.
-
- Membru al forumului
.
-
- Membru al forumului
mersi mult pt urari.
am vrut sa-l fac cu manerul dintr-o bucata...dar cand am despicat adaosu s-a furisat o fibra ma jos decat aveam eu crestaturile si s-a dus cu tot cu maner...dar nu-mi pare rau..
chestea este ca l-am inceput din noiembrie sau decembrie..dar neavand spatiu sa pot lucra acasa am lucrat cate putin cateva mionute la cateva zile saptamani sau chiar luni..ex la pictat a stat cam o luna....deci..grea treaba cu lucratu daca nu ai spatiu.
eu am microbul de mic..dar acum avand informatie si comparatie prin alti maestrii care mai fac..este mai usor sa faci arcuri, numai sa vrei.
asta este al doilea reusit pana la capat..mai amunul p[e care l-am rupt.
si acum mai am unul in lucru..
si mai am osagele pe care l-am lasat cu coaje pe el si ne-spart sa se usuce..cam minim 1 an tr sa stea.
dar pana la el imi fac mana pe salcam si ce mai gasesc.
am vrut sa-l fac cu manerul dintr-o bucata...dar cand am despicat adaosu s-a furisat o fibra ma jos decat aveam eu crestaturile si s-a dus cu tot cu maner...dar nu-mi pare rau..
chestea este ca l-am inceput din noiembrie sau decembrie..dar neavand spatiu sa pot lucra acasa am lucrat cate putin cateva mionute la cateva zile saptamani sau chiar luni..ex la pictat a stat cam o luna....deci..grea treaba cu lucratu daca nu ai spatiu.
eu am microbul de mic..dar acum avand informatie si comparatie prin alti maestrii care mai fac..este mai usor sa faci arcuri, numai sa vrei.
asta este al doilea reusit pana la capat..mai amunul p[e care l-am rupt.
si acum mai am unul in lucru..
si mai am osagele pe care l-am lasat cu coaje pe el si ne-spart sa se usuce..cam minim 1 an tr sa stea.
dar pana la el imi fac mana pe salcam si ce mai gasesc.
- edwaits
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- Varsta:35
respectul meu pentru munca depusa dar pe mine ma sperie poza aia in care tintesti in sus...........
kazuki tomokawa
-
- Membru al forumului
edwaits wrote:respectul meu pentru munca depusa dar pe mine ma sperie poza aia in care tintesti in sus...........
e.. mai bate si vantu si chiar norocu sa cada pe tine nu cred.
mersi florine de aprecieri..acum am unu in lucru. sper sa iasa mai bun si mai puternic..
- edwaits
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- Varsta:35