http://www.youtube.com/watch?v=xMZADTqek80
Dupa ce am primit un bow stave de la Maestro m-am apucat de treaba, cu sfaturile lui Maestro, Marian, Iceman,FastArrow,Ionut,Itza, am inceput treaba si a mers rapid....
A iesit un arc de vreo 70-80 de livre la 28" mergea ca uns pentru un prima arc, o sa urmeze si altele :D.
Arcul De Salcam
-
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Show without showing what u know without knowing
-
- Membru al forumului
Re: Arcul De Salcam
Aiii, cat de fain poate sa mearga! Si ce ingust e! Asta da maiestrie, sa faci asa arc sa nu se rasuceasca. Ai avut "profi" de elita! Bravo!
- candavaly
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:28
Daca vroiati sa faceti o treaba buna, la adunarea asta, trebuia sa faceti sageti cu foc si sa va intoarceti la 180 de grade. Va puteati foarte usor orienta tirul(directia de tragere) catre Loganul albastru. Ati fii avut un adevarat foc de tabara, la care puteati prajii o bucata de slana si putina paine si ceapa. pana dimineata, focul s-ar fii stins, ca oricum nu prea are ce arde intr-un Logan, decat benzina
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Die with your boots on ! ! !
-
- Constructor de arcuri
Pai daca am avut de la cine sa invat, a iesit bunicel. Zilele astea ma apuc de cautat lemn bun.
Chiar nu inteleg postul asta....ai ceva cu loganurile?Daca vroiati sa faceti o treaba buna, la adunarea asta, trebuia sa faceti sageti cu foc si sa va intoarceti la 180 de grade. Va puteati foarte usor orienta tirul(directia de tragere) catre Loganul albastru. Ati fii avut un adevarat foc de tabara, la care puteati prajii o bucata de slana si putina paine si ceapa. pana dimineata, focul s-ar fii stins, ca oricum nu prea are ce arde intr-un Logan, decat benzina))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
- candavaly
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:28
Pai nu am nimic cu ele... Doar as trage cu arcul in ele
))))))))))))

Die with your boots on ! ! !
-
- Constructor de arcuri
Arcu din pacate l-am rupt in timp ce vroiam sa il indrept putin...... Avea cateva crysale la maner si dezvoltat destul de mult set, l-am indoit putin pe piept si poc.....asta este a fost misto cat a trait.