arc lat

Munca mea.......
akila
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: arc lat

Post by akila » 31 Dec 2009, 17:47

Salut....arcul s-a rupt asa curat, cum se vede in poza???....dupa profil nu prea ar fi trebuit sa se rupa....spatele arcului e destul de drept, burta e ok....in schimb o alta treaba imi sare un pic in ochi....din poza pare ca lemnul ar fi fost un pic rasucit .....la un arc mai puternic acest lucru poate crea ceva probleme....de asemeni e important si daca lemnul a fost cumva prea uscat...(cu toate ca nu cred ca e cazu...ca din acelasi lemn a-ti facut si alte arcuri si au fost ok)....uneori astfel de lucruri se intampla pur si simplu.....am patit si eu faze de astea....dar sa stii ca am vazut arcuri tari facute din salcam....long bow undeva pe la 85 lbs.....latime cam cum ai facut si tu.....3cm si un pic....profilul un pic mai rectangular...rotunjite doar colturile.....lasata burta un pic mai dreapta....de rezistat salcamul ar trebui sa reziste.... dar e posibil sa fi fost treaba aia de vina....din poza asa pare..lemnul rasucit......si nah..la un arc puternic pot aparea probleme...eu zic cand o sa ai ocazia sa mai incerci odata,...bafta...

Post Reply