apreciez ca te intereseaza kassai!

o seara bunaciune sa ai!!!
Linxul este un animal, Felis lynx sau, dupa noua denominatie, Lynx lynxShirak wrote:pentru mine modelul Lynx e nou, de la Kassai stiam doar nume de animale
Salutare Maestro!maestro wrote:Sunt ferm convins ca Florin il poate transforma intrun arc mai bunsi nu as prea crede eu ca toate arcurile astea marca Kassai sunt facute chiar de el ;)
ce-i important, ca merge bine.NIMROD wrote:SHIRAK cred ca este un kassai laminat IMBUNATATIT de FLORIN,model WOLF1 ptr ca stapinul arcului nu este o persoana scunda si de obicei primul model este mai lung
apreciez ca te intereseaza kassai!![]()
o seara bunaciune sa ai!!!
Casspius wrote:Linxul este un animal, Felis lynx sau, dupa noua denominatie, Lynx lynxShirak wrote:pentru mine modelul Lynx e nou, de la Kassai stiam doar nume de animale
Numai bine
frumos. ce tip de arc e?maestro wrote:Arcul e o frumusete dar capetele sunt groase si grele,priviti ce brate frumoase are
am mai vazut Kassai Greyhund, dar arcul din poza nu seamana cu ce stiam eu.maestro wrote:@Shirak,arcul postat de mine este cel despre care vorbim .in poza trage chiar proprietarul arcului ,adica NIMROD (Petru).Din imagine se mai poate observa ca arcasul trage instinctiv ;)