Shortbow

Munca mea.......
akila
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: Shortbow

Post by akila » 24 Mar 2008, 22:17

Ia-ti o masa de aia de la metro..care se strange ca o manghina....nu e foatre puternica la prins..dar cu niste cleme rezolvi problema si nici nu ocupa mult loc ca se pliaza....

cristiflorin
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::cluj
judet:Cluj
Varsta:31

Post by cristiflorin » 20 Aug 2008, 22:25

Salut. Zilele trecute, la Ploiesti, am lucrat la un alt shortbow, de tisa. Era foarte puternic. La Ploiesti ii pusesem coarda cu un brace height mic. cind am venit acasa i/am pus o coarda mai scurta pt un brace normal si am constatat ca nu il pot intinde..... . Azi l-am mai redus. Acum are 15 kg la 40 cm. Il pot intinde si mai mult, maxim am intins la 45 cm , dar mai mult nu indraznesc, fiindca, desi lemnul e super rezistent, are doar 1 m . Dupa ce ii fac un finish il mai pozez. Florin are ceva poze, daca binevoieste sa posteze.

cristiflorin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristiflorin » 22 Aug 2008, 23:57

Image
Aici e arcul gata si coarda in proces de matisare. Acum ii fac niste mizgaleli pe back si apoi ii dau citeva straturi de email. Ii mai pun un invelis de blana la miner si peste putin timp revin cu alte poze.

cristiflorin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristiflorin » 23 Aug 2008, 10:50

Image
Image
Image

E gata. Eu zic ca a iesit bine. Pe la 45 cm are 18 kg, iar 20 kg pe la 50 . Azi l/am intins si la 50 cm si e ok. nu a piriit nimic. L/am intins cu cintarul sa vad daca creste la 20 kg in mina, deci nu stiu exact la ce intindere are 20. Din pacate, pare foarte inconfortabil sa intinzi un asa arc mic atit de greu. la o intindere mica forta se simte altfel. Paradoxal, cu tab nu pisca degetele asa cum se intimpla la asiatic.

cristiflorin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristiflorin » 23 Aug 2008, 11:07

Uitasem sa va spun sa fiti cuminti. eu plec sa ma dau cu barca pe Mures la Alba , pina marti. Imi va fi greu sa nu intru atitea zile pe forum, dar poate prin vreun net pe acolo. ;)

cristiflorin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristiflorin » 21 Oct 2009, 10:52

De doi ani shortbow-ul de tisa cam statea cuminte prin cotloane. Acum ca s-a hotarit prietena mea sa il agate de perete ca element decorativ artizanal il vad in fiecare zi si mai pun mina pe el din cind in cind gindindu-ma la unele transformari pe care i le-as putea face. Acum are doar un metru. I-as pune niste siahuri sa ii maresc lungimea de intindere. Ca sa am macar 70 cm intindere (acum e 50 cm) ma gindeam ca ar trebui niste siahuri de vreo 20-25 cm.
Voi ce ziceti? 25 de cm ar fi exagerat de mult?

Post Reply