arcul nr 2
- cipri
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::santander
- judet:cantabria
- Varsta:36
fara sa-l masor sigur are peste 45 de livre pentru ca diferenta e mare fata de unul pe care il am eu si care e de 45 de livre unul cu care trag eu la antrenamente si in competitii
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::Buzau
- judet:Buzau
- Varsta:43
Re: arcul nr 2
Multam fain!
Deci pot sa imi cumpar linistit de 1 mm, ca merge!
Inca ceva: tu cu cat ai luat fibra din spania, ca eu aici am gasit o pereche de 1,85 m la 11 euro. E un pret bun, sau ma sfatuiesti sa mai caut?
Deci pot sa imi cumpar linistit de 1 mm, ca merge!
Inca ceva: tu cu cat ai luat fibra din spania, ca eu aici am gasit o pereche de 1,85 m la 11 euro. E un pret bun, sau ma sfatuiesti sa mai caut?
- cipri
- Membru al forumului
cred ca pretul e bun ,eu am cumparat-o din Germania cu 4.65 euro bucata ca era mai ieftin si mai repede decit din Spania.succes cu arcul pe care vrei sa-l faci
- cipri
- Membru al forumului
salut ,. azi am fost la antrenament cu arcul si l-am probat i-mi place mult cum merge desi am tras cu el inca fara suport de sageata pe corp si fara locas pe coarda pentru sageata ,sagetile nu zboara perfect pentru ca sunt pentru un arc de putere mai mica acesta avind peste 50 de livre sagetile sunt rigide si mai am o mica problema cu bratul de jos se rasuceste un pic voi trebui sa mai slefuiesc un pic pe lateral ca sa se corecteze .salutari pina la urmatoarea postare.
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
Salut,
daca anainte sa tragi bratele au fost perfect aliniate si dupa tragere unul din brate se descentreaza, e posibil ca fixarea bratului pe maner sa fi cedat.inainte sa faci corectii la brat , verifica daca jocul bolturilor de fixare(ghidare)este acelasi ca la inceput sau s-a modificat....
Numai bine!
daca anainte sa tragi bratele au fost perfect aliniate si dupa tragere unul din brate se descentreaza, e posibil ca fixarea bratului pe maner sa fi cedat.inainte sa faci corectii la brat , verifica daca jocul bolturilor de fixare(ghidare)este acelasi ca la inceput sau s-a modificat....
Numai bine!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
- cipri
- Membru al forumului
salut sunt Cipri , te referi la mine Florine ca ti -am rastalmacit cuvintele sau la alt cineva ptr ca nu vreau sa intru in conflict cu nimeni si daca deranjez eu ma retrag din forum si nu se intimpla nimic nu am nici o problema sa ma retrag daca deranjez
- cipri
- Membru al forumului
salut flurinarnaut . nu sa miscat bratul din corp cred doar ca punindu-i coarda fara sa trag cu el coarda se asaza unde o pui tu cu mina dar dupa ce am tras cam 30 de sageti defapt dupa primele sageti am fazut ca nu calca chiar pe mijloc asa ca cred ca trebuie corectat si apoi sai fac si acel mic canal pentru coarda .
-
- Membru al forumului
fast_arrow, nu ma refeream la tine, cu toate ca si tu ti-ai exprimat odata o parere asemanatoarefast_arrow wrote:Salut!
@ArrowsMaker
Te rog sa nu imi rastalmacesti cuvintele. Poti face un arc si de 100# cu fibra de 0.01" pt ca ai lemnul mai gros si preia forta. Eu ti-am spus ca daca faci un arc laminat e de preferat sa fie fibra cat mai groasa si in special 0.05". Performantele unui arc de 45# facut cu fibra de 0.05# sunt net superioare unui arc de 45# facut cu fibra de 0.03 sau 0.04".cipri, te rog mult, dupa ce ii masori forta, sa ne spui si noua cat are, pentru ca eu visez de mult un laminat, dar in Romania nu gasesc decat fibra de maxim 1 mm, si am inteles ca daca fibra nu este de 1.27 nu se pot face arcuri peste 40 lbs.
Chiar nu ma intereseaza decat sub aspect informativ cine ce crede, eu il intrebam ce rezultate are, deoarece consider ca practica este cel mai bun exemplu.fast_arrow wrote:Salut!
PS. Si atentie daca tot doriti sa dati o gramada de bani cumparati fibra de 0.030" cu care nu veti putea scoate un arc de 50#! Asta ca sa nu spuneti ca nu ati stiut. Vanzatorul nu e interesat sa va spuna acest lucru.
Imi cer scuze daca m-am exprimat gresit si am jignit pe cineva.
- cipri
- Membru al forumului
salut. tocmai am masurat arcul si are 50 livre la o deschidere de 26 inci
-
- Membru al forumului
WOW!cipri wrote:salut. tocmai am masurat arcul si are 50 livre la o deschidere de 26 inci
Felicitari, cipri!