arcul asiatic "Cipic"
-
- Membru al forumului
Hai sa va inveselesc putin....oricum murim cu totii in 10 ani..asa ca nu mai conteaza..important este ca faci o activitate impreuna cu familia ta si copii tai si nici nu stiti cat de important este chestia asta....acuma serios...nu cred ca dauneaza foarte mult ....nu face de performanta....iar depsre socul ala..mmm...nu cred ca e asa puternic...mai ales ca nu e ELB... la alea hand shock-ul ar fi o problema...
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
Re: arcul asiatic "Cipic"
eu pt al meu m-am gandit la sageti cu ventuze, deci sfat as putea da parintilor, vazand ca fetita are sageata in toata regula, e sa se fereasca!!!! :twisted:
-
- Membru al forumului
am uitat sa postez, daca faceti click pe pagina anterioara pe pozele in format mic se si maresc pentru a le putea viziona mai bine
-
- Membru al forumului
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
am vazut deja toata galeria de poze, chiar si urmele lasate in perete ;)
-
- Membru al forumului
Pina acum arata bine.Sa vedem cind vei termina cum va trece testul elongatiei si al vitezei.Ar fi bine de stiut care este grosimea fibrei ce ai interpus-o intre laminatele de lemn caci aceasta va influenta viteza arcului si va induce tensiuni mari in laminate.Sper ca nu este prea groasa.
-
- Membru al forumului
razvane, arcul arata bine si sper sa si traga bine, spor la treaba! ...chiar te-ai miscat repede cu arcul asta, hai cu matisajul la capete si pe miner si sa-l vedem cum trage!
-
- Membru al forumului
razvane, iarta-ma daca gresesc, dar minerul ala nu trebuia sa fie pus pe burta arcului?
- Sharpshooter
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Craiova
- judet:Dolj
- Varsta:31
Asa cred si eu ...
An ordinary man makes extraordinary quivers for ordinary people ....
https://www.facebook.com/TheLeatherArtisan?fref=ts
https://www.facebook.com/TheLeatherArtisan?fref=ts
-
- Membru al forumului
Nu neaparat......la arcurile asiatice( cele cu corn si tendon), manerul vine pe spatele arcului....acuma sa vedem ce o sa iasa....
-
- Membru al forumului
Mie mi-e frica ca o sa cedeze lipitura fisiilor.Ce rasina ai folosit?Sper ca nu de pe la noi.