Cum am modificat un Kassay de la 43#@32" la 63#@28"
- NIMROD
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::hunedoara
- judet:hunedoara
- Varsta:41
SHIRAK daca ne uitam atent la capetele executate de kassai de ex la Greyhound sint vreo 5modele asemanatoare(La cele laminate)si nu prea------
sa auzim numai de bine!!!!!!!
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::Zalau
- judet:Salaj
- Varsta:34
Re: arcul si taria lui
Da, asa este.NIMROD wrote:SHIRAK daca ne uitam atent la capetele executate de kassai de ex la Greyhound sint vreo 5modele asemanatoare(La cele laminate)si nu prea------
Mie mi s-a parut ca braturile si manerul sunt dintr-o bucata in poza postata de Maestro

- NIMROD
- Membru al forumului
Re: arcul si taria lui
SHIRAK ai dreptate minerul si bratele sint un tot unitar numai capetele sint adaptate bratelor ;)
sa auzim numai de bine!!!!!!!!!!!!!
sa auzim numai de bine!!!!!!!!!!!!!
- gabizi
- Membru al forumului
- locuiesc in::Zalau
- judet:Salaj
- Varsta:33
Re: Cum am modificat un Kassay de la 43#@32" la 63#@28"
Florine, vezi ca pe grafic ai scris "panther", in loc de "greyhound I laminated".
Asteptam poze cu noile capete.
Va dati seama ca la cate arcuri se vand, nu are cum sa le faca toate Kassay personal.
Are angajati, matrite, produce in serie..
Hai sa nu radem de nimeni.
Asteptam poze cu noile capete.
Va dati seama ca la cate arcuri se vand, nu are cum sa le faca toate Kassay personal.
Are angajati, matrite, produce in serie..
Hai sa nu radem de nimeni.
-
- Membru al forumului
Parerea mea e ca a fost transformat dintr-un arc de tip unguresc intr-un arc de tip mongol. Brace height-ul a scazut si la fel si lungimea corzii. Presupun ca siyah-urile au fost scurtate si mutate la un unghi mai mic fata de brate (mai mult reflex). Curba de inceput indica faptul ca coarda se sprijina pe siyah-uri, pana in momentul in care curba devine liniara. Partea finala, unde arcul incepe sa stacheze, indica faptul ca bratele devin paralele. Asteptam pozele.
-
- Constructor de arcuri
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Wow o modificare misto, cat scotea inainte cu 10gpp la @28"? Cel mai rapid arc laminat de la Kassai 186 fps cu 10gpp la @30", dar nu mai tin minte modelul.....face arcuri bune Kassai, anumite modele chiar isi merita banii.
Show without showing what u know without knowing
-
- Membru al forumului
Ma bucur ca arcul a fost "salvat" si mai avem un asiatic printre noi. Buna treaba! 

- NIMROD
- Membru al forumului
FLORIN,SORIN GALATI ,SORIN BUC,MAESTRO nu in ultimul rind si celor care au contribuit cu pareri despre arc si despre munca luiFLORIN VA MULTUMESC
Am vrut sa postez si parerea mea despre arc dar ,arcul este un asiatic reusit este fffff OK!
Am vazut tabelul sint multumit de brate ,coarda,forta ,forma,deabea astept sa trag cu el,pina atunci voi pregati sagetile la spin=putere(SORIN,GL)
SA AUZIM DE BINE!!!!!!!!!!!!!!!!

Am vrut sa postez si parerea mea despre arc dar ,arcul este un asiatic reusit este fffff OK!
Am vazut tabelul sint multumit de brate ,coarda,forta ,forma,deabea astept sa trag cu el,pina atunci voi pregati sagetile la spin=putere(SORIN,GL)
SA AUZIM DE BINE!!!!!!!!!!!!!!!!

-
- Constructor de arcuri
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Felicitari Florine ai facut o treaba super, daca a crescut asa de mult perfomanta sunt sigur cand o sa puna Petru mana pe arc o sa zica ca e alt arc. De abia astept sa trag si eu o sageata doua cu el, eu stiu ce fel mergea inainte, dar acuma cred ca o sa fie mult mai bun. Cred ca o sa fie foarte multumit Petru, salutarile mele de abia astept sa mai tragem la tinta amandoi
.

Show without showing what u know without knowing
-
- Membru al forumului
Probabil ca le face special asa ca sa se justifice pretul la modelele de top. In plus, acurile de genul asta se adreseaza in general incepatorilor si sunt facute sa reziste la orice. Nu prea as vrea sa cred ca le face asa din nestiinta.