Arc de corn.48 kgf.
-
- Membru al forumului
fast_arrow Daca incerci sa ironizezi putin arcu meu sa stii ca am doi martori pe Greenarrow si pe Torlek. O sa incerc sa mai pun niste poze. Merci
-
- Membru al forumului
Re: Arc de corn.48 kgf.
Pai uite de ex o treaba...nu am citit chiar tot ce s-a scris aici dar am senzatia nu ai specificat cat ai intins acel arc si la ce intindere are 48 de kg...ca vad ca de kg e vorba...si nici nu ai mentionat tu pana la cat l-ai intins si ce forta are arcul in acel punct....ma gandesc ca astea sunt detalii destul de importante...cat despre martori...spunea Florin foarte bine pe un forum din afara....destul de greu de intins nu e unitate de masura... :mrgreen: ...sper sa-mi iertati ironia....dar tocmai mi-am amintit replica asta si nu m-am putut abtine....si trebuie sa mai intelegi o singura chestie ..cand ma uit la arcul ala ce tiller are, si te aud pe tine zicand ca are 48kg forta..... si ca nu s-a rupt pana acuma...atunci trebuie sa ne intelegi si pe noi daca ne indoim putin de faptul ca arcul ar avea 48kg......de asta si Florin a zis ca poate ne mai dai ceva detalii....sper ca nu am suparat pe nimeni cu interventia mea....ahhh si sa nu uit.....ai grija mare daca are 48 kg cum zici....un arc asa de tare te poate ucide daca se rupe....si asta nu a fost nici ironie si nici gluma....un arc de 100lbs poate ucide un om daca se rupe....
-
- Membru al forumului
Ce sa zic asa o fi....eu tot is curios cat la intins pe batul de tillering ..70cm...75..80....si cat l-a intins in poza aia care a pus-o....si sfatul meu prietenesc ar fi sa mai umble la tillering, si sa-l aduca la o forta de tragere mai normala, pentru ca asa cum e arcul ala acuma e problema mare...mai ales la forta asta...eu unu nu as avea curaj sa intind arcul ala la full draw de prea multe ori....cam atat am avut de spus...
-
- Membru al forumului
ok ok Uitati cum sta treaba. in primul rind o sa pun mai multe detalii. In al doilea rind amintiti-va ca e prima mea incercare si nu trebuie sa fie perfect. cit despre cit se intinde arcu el se duce la 75 da eu nu il trag decit pina la 60 pentru ca apoi devine chiar incomod. Cit despre tras se putea si mai bine dar oricum nu-i de lasat.
-
- Membru al forumului
Salut,haideti sa va zic eu care e treaba cu arcul asta....intradevar ca nu are un tillering perfect si ca se indoaie mai mult prin maner,dar eu am pus mana pe el si pot spune ca pentru primul arc facut de Lextian e destul de bine.Arcul cand e incordat mai mult are oricum o forma mai normala de arc de cerc,iar despre forta ce sa spun.....e tare eu unu sunt mai firav asa(65kg) si nu prea am reusit sa incordez arcul ala,in schim propietarul cam reusea si chiar a tras de mai multe ori de la 20 de m la tinta foarte frumos.....intradevar si lui ii tremura mana,dar fiecare propietar isi cunoaste arcul si invata sa traga cat mai bine cu ce are;)
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
placuta discutie despre taria arcurilor s-a mutat aici
-
- Membru al forumului
Am promis ca pun mai multe detalii.
Asa arata arcul inainte sa ii mai reduc din putere,dar din cauza faptului ca era nevoie de doua persoane pentru al incorda s-a produs un accident.
putetii vedea in poza de jos cum a cedat un inel de crestere, explozia a fost puternica dar s-a oprit la urmatorul inel de crestere de acea am fost nevoit sa iau din toata circumferinta lui pentru a inlatura inelul rupt(?nu e o treaba usoara)Astfel incit din el a ramas numai partea interioara care se observa in poza.
Asa arata arcul inainte sa ii mai reduc din putere,dar din cauza faptului ca era nevoie de doua persoane pentru al incorda s-a produs un accident.
putetii vedea in poza de jos cum a cedat un inel de crestere, explozia a fost puternica dar s-a oprit la urmatorul inel de crestere de acea am fost nevoit sa iau din toata circumferinta lui pentru a inlatura inelul rupt(?nu e o treaba usoara)Astfel incit din el a ramas numai partea interioara care se observa in poza.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Lexstian on 18 Jun 2008, 14:02, edited 1 time in total.
-
- Membru al forumului
Pacat,dar este un bun exemplu ca din corn s-ar putea incerca un frumos exemplar de ELB,cu conditia sa fie destul de gros.Ce zici Akila?
-
- Membru al forumului
Si cam asta era fulldraw cu el rupt asa ca m-am apucat de treaba si a iesit arcul pe care l-ati vazut. acum problema e ca eu l-as duce la la 23-30 de gkf dar nu mai am un alt inel sau chir daca e s-ar putea sa nu reziste deoarece in partea de jos sunt niste noduri care au inceput sa crape si nu imi permit riscu.
Dupa cum vedeti inelul rupt este pe spatele arcului asa ca nu am avut ce face si in ciuda criticilor a trebuit sa iau din toata circumferinta lui.
Dupa cum vedeti inelul rupt este pe spatele arcului asa ca nu am avut ce face si in ciuda criticilor a trebuit sa iau din toata circumferinta lui.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Lexstian on 18 Jun 2008, 13:44, edited 1 time in total.
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
bine ca nu te-ai accidentat tu... oricum din cat ai lucrat la el ai avut ce invata pe viitor. spor la treaba in continuare