Arc takedown laminat
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Salut!
Interesant sa folosesti forma concava pt fixarea pachetului de lamelar,nu am mai vazut,poate e acelasi lucru-eu personal nu cred-sint curios de rezultat,orcum iti doresc succes!
Numai bine!
Interesant sa folosesti forma concava pt fixarea pachetului de lamelar,nu am mai vazut,poate e acelasi lucru-eu personal nu cred-sint curios de rezultat,orcum iti doresc succes!
Numai bine!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
Re: Arc takedown laminat
hmmm, nu cred ca se foloseste forma convexa degeaba, se muleaza mai bine pe forma fiind apasat din partea opusa de ex intre 2 fasii de cauciuc de matrita, in schimb la forma concava nu apasa nimic si poate fi curba mai dreapta, sper ca ma fac inteles, daca nu pot face o schita. nu pot zice ca asa nu e corect dar asta e unu din dezavantajele ce pot aparea. la forma convexa aproape se poate prinde doar in capete si fibrele iau forma matritei, dincoace in schimb....
-
- Membru al forumului
Si la cea concava se poate prinde doar in mijloc si avem acelasi rezultat. De fapt aici ar fi 3 punte de sprijin: cele doua capete + prinderea de la mijloc. La cea convexa nu sunt decat legaturile. Sa fie oare asta raspunsul ? Evitarea presiunii pe capete ? In plus forma concava e posibil sa nu lase capetele sa alunece spre exterior si astfel sa apara spatii intre laminate. Nu stiu cat de mult "lucreaza" laminatele in timpul lipirii (n-am facut asa ceva inca) dar presupun ca se deplaseaza putin. Asta ar trebui sa stie cei care au facut laminate si sunt cativa pe site.
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
nu este acelasi rezultat, pe cea convexa se muleaza pe suprafata matritei, in cazul in care zici tu apar goluri intre capete si unde e prins la mijloc, de acele goluri vorbeam inainte. trebuia sa pui din ce in ca mai multe puncte de prindere astfel incat golurile sa dispara ,acuma e adevarat ca depinde f mult si de grosimea si elasticitatea fibrelor, cu cat mai flaxibile cu atat se muleaza mai bine, dar nici prea flexibile pt ca permite colturi in loc de curbe. in fine, prea multa teorie, o sa vedem ce-i iese la Cristi :D, o sa ne anunte sigur, eu sper sa iasa bine si pe forma asta.Si la cea concava se poate prinde doar in mijloc si avem acelasi rezultat. De fapt aici ar fi 3 punte de sprijin: cele doua capete + prinderea de la mijloc.
-
- Membru al forumului
Poate e mai comoda matrita convexa, dar la mine nu e valabila.
Oricum, daca presez uniform peste tot, nu vad ce problema sa fie cu forma, pana la urma ideea e sa fie stranse lamelele intre ele peste tot si curbate apoi.
gata, am lipit un brat, maine vad cat de bine.
Oricum, 100 G de bowgrip pare enorm de mult pentru un brat... mi-a ramas gramada, sper ca nu am pus prea putin :S
Oricum, daca presez uniform peste tot, nu vad ce problema sa fie cu forma, pana la urma ideea e sa fie stranse lamelele intre ele peste tot si curbate apoi.
gata, am lipit un brat, maine vad cat de bine.
Oricum, 100 G de bowgrip pare enorm de mult pentru un brat... mi-a ramas gramada, sper ca nu am pus prea putin :S
-
- Membru al forumului
Iata niste poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Sunt stresat: Nu mai tin minte daca am inoit in directia buna bratu, voiam sa indoi cu partea dreapta spre maner, sper ca nu e cu aia ascutita.
Mi-a ramas o gramada de clei, nu stiu daca am pus destul.
Daca se delamineaza, se pot recupera fasiile si fibrele sa le lipesc din nou?:D
Mi-a ramas o gramada de clei, nu stiu daca am pus destul.
Daca se delamineaza, se pot recupera fasiile si fibrele sa le lipesc din nou?:D
-
- Membru al forumului
Fletching jig (pretentie)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Am scos primul brat din matrita, si l-am pus pe al doiea. Din pacate m-a prins seara si nu au iesit pozele prea bine cu ultima etapa de azi 

-
- Membru al forumului
Imi puteti spune niste detalii legate de contur, cum sa iau din laterale?