Arc takedown laminat

Munca mea.......
Post Reply
crirus
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: Arc takedown laminat

Post by crirus » 15 Dec 2009, 14:12

Am masurat unghiul la brate, e de aprox 16-18 grade... il las asa deocamdata si vad dupa aia cum iese cand termin nockurile si pun o coarda.

Este cienva din TM care imi poate vinde niste material de coarda si matisaj?

crirus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by crirus » 16 Dec 2009, 16:33

Am facut varfurile la brate
Image68.jpg
Image68 (1).jpg
Image68 (2).jpg

Mai am de finisat la ele cu mana, deocamdata sunt din firez si masina de smirgheluit
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da

Post by Pisic » 16 Dec 2009, 16:59

cand lucrezi la ele,acopera bratele cu banda de hartie (daia alba) ca sa nu pui zgarieturi de smirghel pe fibra;spor in continuare
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

crirus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by crirus » 17 Dec 2009, 10:03

da, am tot pus dar acum am subtiat putin bratele la varf si ma incurca banda izolatore la margine, cred ca o sa iau o hartie de aia pan la urma .. o fi mai buna pe margini ca se rupe nu sta sdrentuita ca banda asta de izolat

crirus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by crirus » 18 Dec 2009, 18:03

Am facut o coarda :P
Intai am incordat arcul cat trebuie pentru coarda, am masurat, am pus doua cleme pe scandura la dinstanta aia si am infasurat o bucle(16 fire, stiu ca e cam gros, poate fac alta cu 14).

Dupa care am pus 4 cleme sa am loc de matisat buclele din capete. Cam greu matisatu fara scula de aia care tine mosoru da a mers.

Image69 (0).jpg
Image69 (1).jpg
Image69 (2).jpg
Image69 (3).jpg
Image69 (4).jpg
Image69 (5).jpg
Image69 (6).jpg
Image69 (7).jpg
Image69 (8).jpg
Image69 (9).jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

crirus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by crirus » 18 Dec 2009, 18:04

Aici e pusa pe arc, cu matisarea pentru sageata cu tot

crirus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by crirus » 18 Dec 2009, 18:08

De aici am nevoie de ajutor, tillering!

INtrebari:
1. Cum calculez unde vine nockul sagetii?
2. Cand pun la tillering, banuiesc ca acolo trebuie agatata coarda nu unde imi vine mai la indemana.
3. Bratul de sus pare mai slab, se intinde mai mult, cum si de unde tre sa subtiez la celalat?
Acum cred ca am agatat prea de jos coarda(dreapta) Daca o agat mai spre stanga se vede si mai tare ca bratul de sus e mai slab.

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 18 Dec 2009, 23:45

Eu zic sa nu mai umbli la tillering din poze pare super ok.....Chiar daca foarte putin bratul de sus de arcuieste mai mult nu-i bai.Unii constructori de arcuri fac, chestia asta intentionat(si yo tot la fel :P ).Cam cat apreciezi ca are arcul la o intindere de 28inch?......a sa nu uit, la nocuri ar fi bine sa mai lucrezi pt ca sunt foarte mari si bulcanoase.

crirus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by crirus » 19 Dec 2009, 20:12

Inca nu e finisat ca lumea, nici la nockuri nici manerul si nici bratele pe langa maner.
Faza e ca nu sunt sigur daca trag de unde trebuie de coarda, poate aia influenta serios curbura bratelor?

Cine imi poate raspunde la intrebarile de mai sus?

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 20 Dec 2009, 02:53

pune sageata pe arrowrest (in fereastra de la maner) si fixeaza nockul sa fie perpendicular pe coarda, pune aratatorul deasupra sagetii si mijlociul si inelarul dedesupt si trage catre tine :|
3. Bratul de sus pare mai slab, se intinde mai mult, cum si de unde tre sa subtiez la celalat?
tilleringul te ajuta sa sincronizezi bratele, sa se indoaie bine si la fel, vezi cum se indoaie bratul mai slab si cum se indoaie ala mai tare, unde se vede diferenta dintre cele doua acolo tre sa lucrezi :|

ps: maine ma apuc sa fac o racheta...

Post Reply