Arc indian
-
- Membru al forumului
admin edit: Autorul acestui mesaj a cerut categoric stergerea lui. Pentru pastrarea cursivitatii, in unele cazuri am ales sa “traduc” in loc sa sterg. In cazul de fata autorul isi prezinta arcul.
-
- Membru al forumului
Re: Arc indian
Fain arculetu.....asa ai vrut sa fie manerul rigid??? parca mergea sa se indoaie un pic si in zona manerului.... lemnul de corn e un lemn super oricum....
- Ioana
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:30
SALUUT! Ma ingrozeste vremea de afara, aici la Cluj ninge, un fel de lapovita cu ninsoare si e foarte frig, din pacate iarna a venit mai repede decat am fi dorit toti.
Dar in weekend a fost cald si soare si am profitat iesind la padure la Hoia la tras cu arcul meu nou, indian, primit de la Florin si Andrei, le multumesc inca o data
Iata, pun si cateva poze cu el.
Enjoy!
Dar in weekend a fost cald si soare si am profitat iesind la padure la Hoia la tras cu arcul meu nou, indian, primit de la Florin si Andrei, le multumesc inca o data

Iata, pun si cateva poze cu el.
Enjoy!
Silence is golden unless you have children then silence is suspicious.
- Pisic
- Membru al forumului
- Construit de mine:da
fain arcu
adica super :D
in legatura cu vremea....daca in weekend am tras la padure,acuma aproape ca ma dau cu sania prin buna ziua ;s-a pus zapada deja.....

in legatura cu vremea....daca in weekend am tras la padure,acuma aproape ca ma dau cu sania prin buna ziua ;s-a pus zapada deja.....

' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
- Ioana
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:30
Silence is golden unless you have children then silence is suspicious.
-
- Membru al forumului
Foarte fain arcul,l-am vazut la padure la greaca dar nu finisat...oricum arata bine si trage bine
-
- Membru al forumului
super pozele!!
Pacat ca n-am reusit si duminica sa fim acolo, stiam eu ce stiam cand scriam ca se duce vremea buna
contributia mea a fost infima
, infinitezimala as zice ca sa ma esprim asa eufemistic 
sa-l folosesti cu bine!!
Pacat ca n-am reusit si duminica sa fim acolo, stiam eu ce stiam cand scriam ca se duce vremea buna

contributia mea a fost infima

sa-l folosesti cu bine!!
-
- Membru al forumului
F. fain arcu
. Chiar am inceput sa dezvolt un interes spre arcuri dinastea scurte. Sa-l folosesti cu bine, si cat mai multe sageti in tinta! ;)

-
- Membru al forumului
Ce design! Suuperb, si 101% eficient. Se vede dupa cum se curbeaza ca este un arc rapid si foarte placut la tragere. Privindu-l, gandul m-a dus cateva clipe si mai departe, spre un arc cu forma asemanatoare, dar mai recurbate capetele, mai lat si cu corn pe burta...De ce majoritatea arcurilor compozite se construiesc cu urechi atasate, rigide (in locul unora foarte recurbate, dar flexibile, gen working recurve modern dar mai "agresiv")? Este din cauza masei mari pe unitatea de lungime, in cazul structurii compozite?