Longbow salcam
-
- Membru al forumului
admin edit: Autorul acestui mesaj a cerut categoric stergerea lui. Pentru pastrarea cursivitatii, in unele cazuri am ales sa “traduc” in loc sa sterg. In cazul de fata autorul isi prezinta arcul.
-
- Membru al forumului
Re: Longbow salcam
Salut,
Arata fain, frumos tiller cu maner semirigid. Performanta este si mai faina, pentru un longbow!
Ar fi interesant sa vedem o comparatie (ca si distante de tragere) intre 2 arcuri de-ale tale, unul din fibra si unul din lemn (la acelasi raport masa sageata/ forta, si aceeasi intindere). Din experienta mea (mai restransa ca a ta si a arcasilor de top de aici) arcul din lemn ar trebui sa castige, chiar daca fibra poate inmagazina mai multa energie.
Arata fain, frumos tiller cu maner semirigid. Performanta este si mai faina, pentru un longbow!
Ar fi interesant sa vedem o comparatie (ca si distante de tragere) intre 2 arcuri de-ale tale, unul din fibra si unul din lemn (la acelasi raport masa sageata/ forta, si aceeasi intindere). Din experienta mea (mai restransa ca a ta si a arcasilor de top de aici) arcul din lemn ar trebui sa castige, chiar daca fibra poate inmagazina mai multa energie.
-
- Membru al forumului
Usor, simplu si frumos. Imi plac f mult arcurile simple de lemn si in curand o sa incep si eu lucrul la un longbow, doar ca din alun. Urmatorul o sa fie din salcam. Cred ca o sa folosesc modelul tau daca nu te superi pt ca imi place f mult. Normal ca fiind primul arc pe care il construiesc o sa-mi ia vreo saptamana si nu 2 ore dar ....cu timpul
Sunt sigur ca cineva va iubi si pretui arcul facut de tine. Felicitari si mult succes

-
- Membru al forumului
Felicitari...o treaba ecelenta, intr-un timp atat de scurt.....distantele trase vb. de la sine despre performantele arcului...
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:34
salcamul este un lemn sfant dupa parerea mea.. scuze..dar eu iubesc atat de mult salcamul ... si nu stiu de ce.. este un arc finut si destul de simplu din cate am vazut...bravo pt ca poti sa realizezi asa ceva in doar cateva ore.
-
- Membru al forumului
Cineva (fast_arrow wrote:Sper ca cineva (de la Cluj) il va finisa si il va iubi!

Deocamdata cam atat a iesit:
Sper sa il termin curand...
P.S. Florin multumesc.
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::dumbraveni sibiu
salut foarte frumos Laura se vede ca ai mina de artist ,sint curios sa-l vad gata .