Longbow salcam

Munca mea.......
Post Reply
------
Membru al forumului
Membru al forumului
Longbow salcam

Post by ------ » 30 Nov 2009, 23:57

admin edit: Autorul acestui mesaj a cerut categoric stergerea lui. Pentru pastrarea cursivitatii, in unele cazuri am ales sa “traduc” in loc sa sterg. In cazul de fata autorul isi prezinta arcul.

liviu
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Longbow salcam

Post by liviu » 01 Dec 2009, 12:10

Salut,

Arata fain, frumos tiller cu maner semirigid. Performanta este si mai faina, pentru un longbow!
Ar fi interesant sa vedem o comparatie (ca si distante de tragere) intre 2 arcuri de-ale tale, unul din fibra si unul din lemn (la acelasi raport masa sageata/ forta, si aceeasi intindere). Din experienta mea (mai restransa ca a ta si a arcasilor de top de aici) arcul din lemn ar trebui sa castige, chiar daca fibra poate inmagazina mai multa energie.

catadaniel77
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by catadaniel77 » 02 Dec 2009, 07:23

Usor, simplu si frumos. Imi plac f mult arcurile simple de lemn si in curand o sa incep si eu lucrul la un longbow, doar ca din alun. Urmatorul o sa fie din salcam. Cred ca o sa folosesc modelul tau daca nu te superi pt ca imi place f mult. Normal ca fiind primul arc pe care il construiesc o sa-mi ia vreo saptamana si nu 2 ore dar ....cu timpul :d Sunt sigur ca cineva va iubi si pretui arcul facut de tine. Felicitari si mult succes

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 03 Dec 2009, 12:33

Felicitari...o treaba ecelenta, intr-un timp atat de scurt.....distantele trase vb. de la sine despre performantele arcului...

sspoll
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis
Varsta:34

Post by sspoll » 04 Dec 2009, 18:29

salcamul este un lemn sfant dupa parerea mea.. scuze..dar eu iubesc atat de mult salcamul ... si nu stiu de ce.. este un arc finut si destul de simplu din cate am vazut...bravo pt ca poti sa realizezi asa ceva in doar cateva ore.

Laura
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Laura » 06 Jan 2010, 02:08

fast_arrow wrote:Sper ca cineva (de la Cluj) il va finisa si il va iubi!
Cineva ( :P ) de la Cluj il iubeste si s-a si apucat de finisaje.

Deocamdata cam atat a iesit:

Image

Sper sa il termin curand...

P.S. Florin multumesc.

rotariu nicolae
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::dumbraveni sibiu

Post by rotariu nicolae » 06 Jan 2010, 09:19

salut foarte frumos Laura se vede ca ai mina de artist ,sint curios sa-l vad gata .

Post Reply