Reflex deflex laminat din bambus si salcam 55lbs

Munca mea.......
Post Reply
-------
Membru al forumului
Membru al forumului
Reflex deflex laminat din bambus si salcam 55lbs

Post by ------- » 01 Dec 2009, 18:33

admin edit: Autorul acestui mesaj a cerut categoric stergerea lui. Pentru pastrarea cursivitatii, in unele cazuri am ales sa “traduc” in loc sa sterg. In cazul de fata autorul isi prezinta arcul.
Last edited by ------- on 01 Dec 2009, 23:26, edited 1 time in total.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Reflex deflex laminat din bambus si salcam 55lbs

Post by akila » 01 Dec 2009, 19:09

Sal....felicitari....foarte fain arcul.....as avea cateva intrebari...cu ce l-ai lipit....si ar fi fost faine niste poze si cu burta arcului...sa se vada fasiile pe burta...banuiesc ca ai folosit 2 fasii nu????, si manerul prins intre ele???...cat reflex initial ai bagat? cat ti-a ramas>??....cum ai lipit fasiile, toate deodata, sau pe rand, ce forma ai folosit??? :d .....te-am umplut de intrebari....sper sa nu te deranjeze....te intreb ca sa invete si altii, din experienta ta....numai bine, si felicitari inca odata...

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 01 Dec 2009, 19:54

Sal....mi-am mai amintit ceva.. :d ...fasiile au avut taper, sau au fost cu grosime egala pe toata lungimea,, si ai tiller-it arcul doar din laterl??? si cam cate seringi de alea ti-au intrat...... ??? :)

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 02 Dec 2009, 01:32

Sal...interesant ce zici tu aici.....ai riscat foarte mult cu bambusul de parchet...acolo nodurile sunt taiate , si e destul de riscant...si nu numai atat.....daca ai sa te uiti la o bucata de bambus, de aia rotunda, ai sa observi ca mai spre exterior,fibra e mai densa....de asta pentru backing se folseste fasie luata dintr-o bucata de bambus sub forma de bustean... adica despici tu bambusul, etc...subtiezi fasia...tot tacamu....ca sa ai o fasie cu fibra cat mai densa, pentru o mai buna rezistenta.....cred ca rezultatul ar fi mult mai bun daca ai incerca sa faci altu asa cum ti-am zis....sa cauti ceva bambus, pe la bamboo, etc...oricum mi se pare interesant faptul ca bmabusul totusi a rezistat.....ti-am zis...nimeni nu foloseste acel bambus pentru backing :d ...felicitari pentru curaj, si felicitari ca ti-a iesit....cu atat mai mult ca e un arc cum se zice.."trilam..."...adica din3 straturi....adica greu de realizat pentru cine nu stie....bravo...si la mai multe... <):)

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 02 Dec 2009, 18:38

Pai e foarte bine atunci... uite eu am gasit ultima data pe la bamboo niste bambus, care avea nodurile slefuite, pentru un aspect mai frumos...si l-am cumparat asa, ca nu a fost scump, dar cumva statea cu frica, stiind ca nodurile alea au fost slefuite...acuma is mai linistit.....se pare ca tine si asa..... <):)

sspoll
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis
Varsta:34

Post by sspoll » 04 Dec 2009, 18:02

salut la toata lumea.

mie imi place arcul lui maestro. am si eu o intrebare: de unde se poate cumpara tubul acela de care ai vb tu ( am folosit doua tuburi de rasina ,nu faceti economie costa numai 15lei tubul ) ... am nevoie sa imbin ceva salcam si nu stiu de unde sa procur aceasta fibra si mai ales cum se lucreaza cu ea.. si as mai dori sa stiu si de fibra tot tacamul daca se poate
va multumesc

dark_art
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dark_art » 04 Dec 2009, 22:27

Salut si felicitari!
O intrebare: pentru a da lemnului reflex/deflex l-ai incalzit cumva (heatbox, heatgun) sau prinde forma doar incovoindu-l fortat?

Multumesc.

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 05 Dec 2009, 15:37

Foarte tare arcul...imi place enorm,mai ales ca e aproape ca al meu ca si forma ;)

ZBOINA
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by ZBOINA » 08 Dec 2009, 17:56

:( ...vai de capul meu,m-ai demoralizat ... eu nu nimeresc asa nici de la 15m...Altfel o frumusete de arc!

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 08 Dec 2009, 23:06

Bravo inca odata Mitu.....arcul e super...grupajul de asemeni....iar distantele la fel..... nu stiu daca se poate depasi distanta asta cu mult, cu 10gr/pound.... cu sageti de lemn..si noi pe zi fara vant am tras tot cam pe aici...Marius identic cu ce ai tras tu, eu cu 10m mai putin....deci cam pe aici ne invartim la arcurile de 20, 21, 25 kg...eu zic ca e o distanta foarte buna....felicitarile mele sincere inca odata, si ma bucur sincer ca si la noi pe forum incep sa apara astfel de arcuri... =D>

Post Reply