un nou longbow
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::dumbraveni sibiu
zilele astea am construit un longbow profitind de timpul liber are sectiune "D" 182cm lungime apr 80# la26"mai mult nu am eu forta sa-l intind ,lemnul va las pe voi sa ghiciti ce esenta este sint curios sa vad daca stie careva ,asta asa ca sa avem subiect de discutie pun alaturat niste poze .
PS. AM UITAT VA DAU DOUA INDICII lemn de culoare rozalie si densitate mare ca salcimul poate mai mare.
PS. AM UITAT VA DAU DOUA INDICII lemn de culoare rozalie si densitate mare ca salcimul poate mai mare.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
Re: un nou longbow
mai, nush ce sa mai zic, vreti sa deschideti magazin?
apropo, cand mergeti la tras cum alegeti cu care sa trageti??? felicitari si daca e dupa voi.. la cat mai multe
, eu zic ca e cires :D, dar daca ar fi sa ma iau dupa indicii as zice ca e tisa 

- Pisic
- Membru al forumului
nu cred ca e tisa,ca la tisa e diferenta la culoare intre sap si hard mult mai accentuata,dar habar n-am ce ii....sectiune d nu prea merge la multe lemne
dupa culoare ar duce spre cires,dar pare mai palid in unele poze....oricum,arcu e fain
dupa culoare ar duce spre cires,dar pare mai palid in unele poze....oricum,arcu e fain
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
frumos!
un arc pe gustul meu!
viu, cu personalitate
as zice ca e dud desi as oscila sa zic si prun dupa culoare,
raspuns final: DUD..
un arc pe gustul meu!
viu, cu personalitate
as zice ca e dud desi as oscila sa zic si prun dupa culoare,
raspuns final: DUD..

- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
Salut!
cred ca este liliac...nu sigur e liliac!
cred ca este liliac...nu sigur e liliac!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
salut ! pentru a-l putea intinde la 30" ar fi trebuit sa-l fac de 2m lungime ca sa nu scada forta si oricum nu imi permite lungimea bratelor mele sa intind 30"la80lbs imposibil probabil la o forta de 40lbs . ori cum o sa-l folosesc mai mult pentru tras la distanta . dupa ce il termin de finisat o sa mai pun niste poze si o sa dezvalui si esenta lemnului .
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
salut ! sigur o sa pun si poze cu el intins.dar a-si vrea sa-i fac niste nocuri din corn asemanatoare cu cele de la warbow-urile englezesti ,nu am corn dar poate gasesc ceva asemanator.
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
salut! ai tu Florine coarne ? de bivol ar fi mai frumoase,cam 7cm doar partea din virf.unde gasesti tu asemenea coarne?la noi sint multi bivoli dar nu stiu daca cineva ar taia o bucata din coarnele bivolui sau cit timp bivolul este viu .asi fi bucuros daca ai trimite 2 virfuri de corn.
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
are Florin o bivolita si o vaca si in loc de lapte dau coarne, cam 2 coarne pe zi in zilele bune, si mai tine si vo 3 curci care in loc de oo dau pene de curcan (doar din aripa stanga)

pai cum sa ajunga la el, parca in vo sapt vin la mures asa ca, contactu e iminent

pai cum sa ajunga la el, parca in vo sapt vin la mures asa ca, contactu e iminent

- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
salut !buna poanta andrei cu vaca si bivolita lui florin pacat ca nu am si eu rasele astea de animale domestice !