Arc din salcam...

Munca mea.......
Post Reply
Neacsu Ionut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Constanta
judet:Constanta
Varsta:17
Arc din salcam...

Post by Neacsu Ionut » 10 Mar 2010, 23:35

Salut!

in sfarsit am reusit sa fac ceva poze la arcul inceput la greaca....initial avea cam 15kg, dar apoi l-am mai subtiat sa poata trage si prietena de el...acum cred ca are vreo 12kg...pt ea e bine....pentru cei care l-au vazut atunci, poate mai stiti ca lemnul era tare stramb si noduros...cam asta a iesit...sper sa va placa...cred ca are in jur de 300 de grame...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

cam asta ar fi...mie imi place :D
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Arc din salcam...

Post by raduL_tfh » 11 Mar 2010, 00:32

Prea tare arcul! Am mai vazut arcuri postate pe forum care aveau capetele subtiri, dar asta le intrece pe toate @-) !

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 11 Mar 2010, 02:29

Salut,frumos arc a iesit din bucata aia de salcam.....pacat si de primul care-l incepusei :( .

andreih
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by andreih » 11 Mar 2010, 10:52

super Ionut!!!
si despre capetele arcului e prima data cand il aud pe Florin ca zice ca-s suficient de subtiri :P
cred ca are ceva viteza...
frumos!!!!

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 11 Mar 2010, 14:06

Salut !
Frumos arc , este prima data cind vad pe forum un arc cu asa capete subtiri ! Super-Tare ! :)

liviu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by liviu » 11 Mar 2010, 21:47

Salut! Foarte frumos. Si mai cred ca trebuie sa fii meserias sa faci asemenea capete si sa nu ai torsiune! La fel, banuiesc si ca este mai rapid decat ne-ar grai kilogramele forta.

florinarnaut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::Brasov

Post by florinarnaut » 11 Mar 2010, 22:02

Salut!
Frumos! simplu,elegant..tehnica f.buna!
Il protejezi la exterior cu ceva,ulei,lac,ceara sau il lasi natur?
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -

Neacsu Ionut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::Constanta
judet:Constanta
Varsta:17

Post by Neacsu Ionut » 11 Mar 2010, 23:14

multumesc pentru aprecieri....ma bucur ca va place....cu capetele am exagerat putin, in sensul ca se indoaie foarte foarte putin intr-o parte...dar nu creeaza probleme...

a fost mai mult un experiment, dar intentionez ca si la urmatoarele arcuri sa aplic aceasta chestie cu capetele inguste....contribuie enorm la masa si la dinamica arcului....

iar arcul e dat cu strat de bait si doua de ulei de in :) ....probabil mai trebuia sa mai dau un strat de bait, dar si in poze nu se vede chiar culoarea reala....

intr-adevar cred ca e rapid pentru puterea lui, si se descurca onorabil si cu sageti mai grele.....de 30-35grame....
pentru mine in primul rand a fost o provocare sa scot un arc din aceasta bucata de lemn...

designul imi place foarte mult si voi mai reveni cu modele asemanatoare :)....la 20 si ceva de kg forta cred ca designul asta e intr-adevar performant ;)
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...

Post Reply