un lat nou
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:34
am inceput in primavara asta constructia unui arc lat care sa fie mai puternic decat cel pe care l-am facut in iarna,care are 20 kg forta.
asa ca m-am apucat de treaba. si iata ce a iesit:
asa ca m-am apucat de treaba. si iata ce a iesit:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Re: un lat nou
...............
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
si aici este aproape la maxim. cand l-am pus pe tiller l-am intins ca pampalau peste 80 cm si avea o forta de 36kg forta si m-a pleznit f putin la maner.. dar dupa am lipit nokurile si cande era deschis am bagat rasina si am inchis si acum e bine dar tot nu am intins pana la 80 decat o data in seara asta dupa finisaj si am 32 kg.
si in poza m-am abtinut.
sper sa traga bine..l-am terminat in seara asta pe la 22:30 si abea am ajuns acasa cu el. azi i-am terminat si coarda...dar mai am de matisat unde vine sageata.
si in poza m-am abtinut.
sper sa traga bine..l-am terminat in seara asta pe la 22:30 si abea am ajuns acasa cu el. azi i-am terminat si coarda...dar mai am de matisat unde vine sageata.
-
- Membru al forumului
este salcam si da nu trebuia sa-l intind atat a parait putin langa maner..dar am sa incerc sa mai iau din latime de la mijloc spre nok si sa-l fac si pe cel de jos(bratul) sa lucreze, am sa-i mai iau din burta.
dar acum astept sa polimerizeze rasina.
dar acum astept sa polimerizeze rasina.
- Andrey
- Membru al forumului
Frumos arcul, sper sa nu ai probleme cu el. Poate ne vedem la o tragere .
-
- Membru al forumului
eu am fost pe 1 mai la sag... mi-au nenorocit pustanii cu care am fost sagetile.
dar vedem noi.
dar vedem noi.
-
- Membru al forumului
cateva poze de la 1 mai .
-
- Membru al forumului
mai am de spus ca pustanii cu care merg sunt cam ..na asa ne-initiati..dar am vre-o doi care promite.. de ex am unu care m-a ajutat sa fac sagetile..asa cat a putut si el si am cumparat o pereche de manusi y si cu trei degete pt tras sagetile sa vad modelul si el a facut o copie la atelierul unchiului sau care face jeci piele,posete etc..si vreau sa spun ca le-a reusit cu mult peste cele cumparate..deci daca cineva din timisoara doreste.. baiatul este deschis.. si chiar poate.(scuze adin..nu vreau sa fac reclama..vreau doar sa initiez si sa provoc,atrag tanara generatie..
am pus si douo poze cu barcutza mea..am mers cu torta pe sub salciile timisului..a f super pustanii n-au vrut sa doarma deloc..toata noaptea au tras cu arcu si s-au dat cu barca.. chiar daca conditiile meteo au f nefavorabile si ici colo a si plouat.
am pus si douo poze cu barcutza mea..am mers cu torta pe sub salciile timisului..a f super pustanii n-au vrut sa doarma deloc..toata noaptea au tras cu arcu si s-au dat cu barca.. chiar daca conditiile meteo au f nefavorabile si ici colo a si plouat.
-
- Membru al forumului
merge f bine ..doar ca am facut nok-urile prea subtiri(fine) si din cauza ca este f f puternic si am facut si sant cu pila pt coarda unul a cedat..dar tot raul spre bine ca am nimerit coarda prea scurta..asa ca scurtez cu 2 cm si va fi bine.
acum este la prietenul meu mihai laza care se intituleaza pe acest forum rokeru si el este un mare artist..
o sa pun poze cu ce am gasit in arsenalul lui dar numai cu consintamantul sau..si o sa merg la el ca este acolo cu nokul pipit..doar sa-l finisez si mai vreau sa-l iau putin pe burta.. sa fie mai arcuit..imi pare prea teapan..
dar acum incep sa fac diferenta..si vreau sa va spun ca primul cel pictat care este tot din salcam, este cu adevarat un arc care chiar daca nu arata cine stie ce , trage f bine. acum ca am si tinta (imprumutata de la alt arcas(sageata) pot sa grupez foarte bine sagetile.. si nu vreau sa supar pe nimeni dar am facut chiar si o comparatie cu un arc facut de cineva care are traditie pe acest forum si nu se lasa mai prejos.. este vb de un asiatic facut de florin..si se tine tare si al meu.. chiar daca este facut dupa un eshec cu un arc din fag si un selfbow de osage pt juniorul meu... sper pe viitor sa promovez mai multi tineri si sa fac mai multe.cat de cat bune..
acum este la prietenul meu mihai laza care se intituleaza pe acest forum rokeru si el este un mare artist..
o sa pun poze cu ce am gasit in arsenalul lui dar numai cu consintamantul sau..si o sa merg la el ca este acolo cu nokul pipit..doar sa-l finisez si mai vreau sa-l iau putin pe burta.. sa fie mai arcuit..imi pare prea teapan..
dar acum incep sa fac diferenta..si vreau sa va spun ca primul cel pictat care este tot din salcam, este cu adevarat un arc care chiar daca nu arata cine stie ce , trage f bine. acum ca am si tinta (imprumutata de la alt arcas(sageata) pot sa grupez foarte bine sagetile.. si nu vreau sa supar pe nimeni dar am facut chiar si o comparatie cu un arc facut de cineva care are traditie pe acest forum si nu se lasa mai prejos.. este vb de un asiatic facut de florin..si se tine tare si al meu.. chiar daca este facut dupa un eshec cu un arc din fag si un selfbow de osage pt juniorul meu... sper pe viitor sa promovez mai multi tineri si sa fac mai multe.cat de cat bune..
-
- Membru al forumului
din cauza faptului ca am avut o crapatura ca l-am intins peste 80 cm cand l-am pus la inel, am hotarat sa-l imbrac cu fibra pe spate si cu rasina epoxi.