rd 60 lbs
-
- Membru al forumului
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Re: rd 60 lbs
Salut!
Arcul arata super ,ai o tehnica de constructie f. buna, impresionanta zic eu..
Am tras cu acest arc ..are performante remarcabile...
.. Eu trag cu arc de 40 - 45 de lbs, deci sint depasit din start...dar i-am vazut pe alti arcasi care folosesc arcuri de aceasta forta, ca erau incantati de cum expedia sagetile si nu numai..
La mai multe!
Arcul arata super ,ai o tehnica de constructie f. buna, impresionanta zic eu..
Am tras cu acest arc ..are performante remarcabile...
.. Eu trag cu arc de 40 - 45 de lbs, deci sint depasit din start...dar i-am vazut pe alti arcasi care folosesc arcuri de aceasta forta, ca erau incantati de cum expedia sagetile si nu numai..
La mai multe!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
Superb!
Tillering-ul asta, cu partile exterioare care lucreaza mai mult, cred ca da un compromis mai bun intre eficienta si energie. Cel putin pentru sagetile nu foarte grele.
Tillering-ul asta, cu partile exterioare care lucreaza mai mult, cred ca da un compromis mai bun intre eficienta si energie. Cel putin pentru sagetile nu foarte grele.
- Arthelad
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
wow, se vede si mai frumos decat in film. Superb intr-adevar, opera de arta.
-
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Din pacate asta nu am apucat sa ii fac film......fratele arcului asta este in video.
Show without showing what u know without knowing
-
- Membru al forumului
Exceptional Mitule!
Se pare ca ai gasit formula pentru RD de supercalitate!
Numai bine
Se pare ca ai gasit formula pentru RD de supercalitate!
Numai bine
- Mugurbb
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:37
Minunat arc! Cand l-am vazut i-am spus lui Maestro ca seamana cu piesa de mobilier scump. Si nu in sensul peiorativ. Bravo Maestro!
Silence is golden and Duct Tape is silver.
-
- Membru al forumului
Cu riscul de a parea trivial si a incasa ceva avertismente de la moderator sau admin, vreau sa spun ca fac ceva pe ele de rivalitati. Eu am inteles de multa vreme un lucru: Daca ne vom manca intre noi, sa nu ne astepta la altfel de tratament din partea celor care nu au nicio treaba cu arcul si arcasia sau, mai rau, nu vad cu ochi buni activitatea noastra.maestro wrote:Mersi de aprecieri ,Suntem cativa in Romania indiferent ca construim arcuri sau sageti ,care putem reprezenta cu mandrie tara .Nici nu va imaginati cat de mult ma bucur si eu pentru succesele voastretoata stima si mandria
Imi face o deosebita placere ca fac parte din aceasta comunitate chiar daca exista anumite rivalitati .
Ti-am mai spus-o si cu alta ocazie Mitule: Nu trebuie sa ne simtim datori sa demonstram nimanui nimic. Doar noua insine.
Iar daca prin ceea ce facem cu totii putem sa crestem miscarea de profil in Romania (indiferent ca asta insemna constructia de arcuri si sageti sau doar utilizarea lor in competitii), atunci da, suntem datori s-o facem.
Numai bine
-
- Membru al forumului
Eu am invatat un lucru ; cand cineva ma critica ,devin mai bun
iar cand cineva ma injura si ma jigneste devin de ..........mai bun .Aviz amatorilor

Pai cam asta e genul de atitudine care produce progres

Pai cam asta e genul de atitudine care produce progres

-
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::hunedoara
- judet:hunedoara
- Varsta:38
Mare dreptate s-a grait .Si se pare ca Maestro este in fruntea consructorilor de arcuri de pe acest forum , si ca volum si ca si calitate .tine-o tot asa Mitule .Inbucurator este faptul ca si el si alti constuctori de arcuri isi impartasesc experienta dobindita in fabricarea arcurilor ,pe forum ,si tot mai multi membrii construiec arcuri indiferent ca au arcuri cumparate ,sau isi vor cumpara ulterior .Bine ar fi sa lasam comentariile rautacioase ,sau bazate pe matematica si fizica dusa la extrem ,(pe care multi nu le inteleg ),si sa construim arcuri ,sageti si in vichend sa si tragem cu ele .Credeti-ma stramosii nostrii nu aveau aceste discutiila nivel academic despre arcuri ,pur si simplu construiau arcuri performante si invatu din greseli .Deci calculele matematice pot lipsi cu desavarsire .Este pentru cei care fac competitie si vreau safie 100 la 100 eficienti . Domnilor construiti arcuri,bucurati_va de ele , aratati-le pe forum fiti mindrii de ele asa cum sunt ele .
.Apropo pe celalalt forum constuctia de arcuri s-a oprit cu desavirsire ,ma uit si nu am ce invata de acolo .Toate discutiile se duc (la extrem) doar datorita lui Dediuu care a postat Impresiile lui despre intilnirea de la Mures .IN rest LINISTE >PAcat .Hai sa nu ajungem si noi ca ei ,NOI avem ce arata,avem multi membrii de valoare .
Care - i urmatorul arc ?? ;)
.Apropo pe celalalt forum constuctia de arcuri s-a oprit cu desavirsire ,ma uit si nu am ce invata de acolo .Toate discutiile se duc (la extrem) doar datorita lui Dediuu care a postat Impresiile lui despre intilnirea de la Mures .IN rest LINISTE >PAcat .Hai sa nu ajungem si noi ca ei ,NOI avem ce arata,avem multi membrii de valoare .
Care - i urmatorul arc ?? ;)
SANATATE MAXIMA SI SA NE VEDEM CU BINE
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html