Alte arcuri

Munca mea.......
Post Reply
supernova
Membru al forumului
Membru al forumului
Alte arcuri

Post by supernova » 06 Aug 2011, 21:25

Am mai facut unu de alun mai slab, mai mult pentru aspect, dat cu lac de yachturi : :)) si un alt arc de salcam, dar la asta e fibra rasucita....si e cam defectuos, adica doar dreptacii il pot folosi. Date tehnice nu stiu sa va dau, am tras cu ambele asa la tinta si sunt ok. La asta de salcam fiind coarda spre stanga plezneste antebratu maxim, dar cu protectie merge lejer. Mentionez ca asta de salcam e facut din lemn tanar, verde...l-am dat deasupra focului de cateva ori si vad ca tine. Acolo unde am pus sfoara albastra a aparut un semn de compresie mai mare. Sper sa reziste...dar oricum mai fac eu altele :d

Sanatate si virtute....tuturor arcasilor! ^:)^

Image

Image

Image

Dediu00ro
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Galati
judet:Galati
Varsta:24

Re: Alte arcuri

Post by Dediu00ro » 06 Aug 2011, 22:04

Foarte faine! :d
La amandoua parca bratu de jos lucreaza mai mult o leaca, in schimb par bune. La coarda ce ai folosit?
Show without showing what u know without knowing

supernova
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Alte arcuri

Post by supernova » 06 Aug 2011, 23:10

e ceva sfoara luata din praktiker....deci nu e foarte performanta. ma gandeam sa caut dinaia de cizmarie, poate gasesc pe undeva, dar pe moment ma multumesc cu asta.

multumesc de remarci :), despre bratul de jos....cam asta e defectul meu de constructor, incerc sa ma auto-corectez la urmatorul :D

Post Reply