multumesc baieti pentu incurajari.acumsa o iaupe rind ; akila ai dreptate am riscat sa il intind dar nu este la full draw dupa cum observi in poze mai am pina la capatul sagetii,privitor la capete ai dreptate mai trebuia sa ingustez dar dupa uscarea lemnului o sa fac si asta si am sa ii fac nocuri din corn ceva asemanator cu nocul pentru warbow din corn de tap.am o pereche si voi folosi virfurile .greenarrow stiu cum te simti si sa rasucesc un pic cutitul in rana ia uite ce am gasit in parc iti vine sa crezi ca este un corn de 2.5 metri fara noduri mari si gros de 6 cm in diametru :twisted: eu mam inbolnavit cind l-am vazut si ma gindesc pe cine sa mituiesc sa il taie .gabiriel sint constient de posibilitatile corcodusului dar am vazut pe palo planet arcuri din el facute pt vinatoare ,oricum eu sint pentru arcuri pe care sa le pot intinde un pic mai lejer ,undeva la 18-20 kg mi se par taricele si suficient de tras la tinta .baking trebuie sa ii fac finca arcul este cam scurtuţ pentru mine si nu ar rezista la 78 full draw ,dar asta peste o luna cind se va usca destul sa il finisez.am postat doar din gelozie ca prea ma facut akila sa mor de invidie :mrgreen: .are omul asta o pasiune in el ca ma facut sa ma rusinez ca am ramas codas la construit si mi-a dat impuls sa mai fac si eu ceva ,mai ales ca nu mai aveam cu ce sa trag dupa ce mi-am rupt arcul .eu am o boala sa fac arcuri si sa virusez si pe alti de arcuri facindule cadou ...........marian
Last edited by
anasazzy on 10 Jan 2009, 15:14, edited 1 time in total.
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască