primul meu ara ceva mai reusit

Munca mea.......
Post Reply
Titel11
Membru al forumului
Membru al forumului
primul meu ara ceva mai reusit

Post by Titel11 » 20 Oct 2008, 20:15

m-am apucat de un longbow...cred ca dintr-o fasie de fag...lemnul nu e ideal ca esenta da in fine atat am putut sa fac rost momentan..
Last edited by Titel11 on 20 Oct 2008, 20:20, edited 1 time in total.

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da

Re: primul meu ara ceva mai reusit

Post by Pisic » 20 Oct 2008, 20:20

unde-i?nu se vede nimic
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

Titel11
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Titel11 » 20 Oct 2008, 20:21

Image
Image
cateva poze dupa ce am trasat bucata de lemn...m-a, ghidat de pe un tabel gasit pe forum.
Image
Image
Image
cam asa arata dupa o zi de cioplit la el...de aranjat si facut bataturi in palme....am intampinat o mica probl..avand un mic nod...dupa ce l-am cioplit am dat de o crapatura
Image
Image
cam asta ar fi crapatura o sa ii mai fac ceva poze si din alte pozitii..si sa imi spuneti daca pot sa ii fac...daca pot si cum pot sa repar ace crapatura...mai am de luat din el pana la acea linie si chiar nu stiu ce sa fac...cat sa mai iau ...ajutati-ma putin ca m-ma blocat...

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 20 Oct 2008, 20:44

da,acuma se vede,fain arcul,peste crapatura ai putea matisa ceva matase,tendon,sau sa ii bui backing ar fii cel mai bine,chiar nush cum va fi cu crapatura aia,aia unde-i,pe burta sau pe spate?
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

Titel11
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Titel11 » 20 Oct 2008, 20:52

pe burtica...am dat de ea cand l-am luat cu raspelu....e ceva gen nod da nu iese pe spate...chiar nu stiu ce sa zic....ii mai fac alte poze si va las sa va dati cu parerea

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 20 Oct 2008, 21:51

Salut,e fain ce ai facut pana cum.Vad ca in zona cu probleme ai lasat mai mult material,eu zic ca ar fi bine sa iei din material pana unde ai trasat prima data cu creionul,iar daca buba nu a disparut atunci poti folosi epoxi amestecat cu putin rumegus foarte fin si in cele din urma poate va indrepta problema.Bafta in continuare.

Titel11
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Titel11 » 20 Oct 2008, 22:06

e destul de adanca crapatura aia..si nu vad cum s-ar comporta daca pilesc in continuare...si nu cred ca scap de ea daca as ajunge cu pilitul pana la linia trasata...mai astept ceva pareri...
pana atunci mai pun cateva poze cu problema...sa stiti cum sa o abordati..

Image
Image
Image
Image
se vede intr-una din poze...crapatura este cam la 22-24 cm ce nock...

Neacsu Ionut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::Constanta
judet:Constanta
Varsta:17

Post by Neacsu Ionut » 20 Oct 2008, 22:16

salut!

cred ca poti lasa putin mai rigida portiunea aia....oricum chiar e recomandat la flatbow sa fie capetele putin mai rigide si cat mai usoare....pentru a obtine o viteza mai buna....si ar fi indicat un baking....sau macar un matisaj in zona...acuma nu stiu....nu am lucrat cu fag si nu stiu cum se comporta cu nodurile de genu asta....oricum daca e pe burta nu e chiar asa grav....pe spate era mai rau...
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...

Titel11
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Titel11 » 20 Oct 2008, 22:27

o sa ii pun un backing...fibra de sticla sau ceva..nu stiu sigur. sa gasesc o soluti...si am luat fac pt ca nu am gasit altceva nu aveam..cred ca o sa il las putin mai rigid sa sa ii pun ceva rasina pe acolo...chiar nu stiu...

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 20 Oct 2008, 22:47

ai inel de crestere dintrun capat in altu? ca nu se prea vede din poze. cam ce adancime are crapatura? cum zicea cineva mai sus, poate daca mai iei din brat ajungi sa o elimini, numai tre masurat sa nu trebuiasca sa iei prea mult. spor in continuare

Post Reply