primul meu ara ceva mai reusit
-
- Membru al forumului
m-am apucat de un longbow...cred ca dintr-o fasie de fag...lemnul nu e ideal ca esenta da in fine atat am putut sa fac rost momentan..
Last edited by Titel11 on 20 Oct 2008, 20:20, edited 1 time in total.
- Pisic
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
Re: primul meu ara ceva mai reusit
unde-i?nu se vede nimic
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului

cateva poze dupa ce am trasat bucata de lemn...m-a, ghidat de pe un tabel gasit pe forum.

cam asa arata dupa o zi de cioplit la el...de aranjat si facut bataturi in palme....am intampinat o mica probl..avand un mic nod...dupa ce l-am cioplit am dat de o crapatura

cam asta ar fi crapatura o sa ii mai fac ceva poze si din alte pozitii..si sa imi spuneti daca pot sa ii fac...daca pot si cum pot sa repar ace crapatura...mai am de luat din el pana la acea linie si chiar nu stiu ce sa fac...cat sa mai iau ...ajutati-ma putin ca m-ma blocat...
- Pisic
- Membru al forumului
da,acuma se vede,fain arcul,peste crapatura ai putea matisa ceva matase,tendon,sau sa ii bui backing ar fii cel mai bine,chiar nush cum va fi cu crapatura aia,aia unde-i,pe burta sau pe spate?
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
pe burtica...am dat de ea cand l-am luat cu raspelu....e ceva gen nod da nu iese pe spate...chiar nu stiu ce sa zic....ii mai fac alte poze si va las sa va dati cu parerea
-
- Membru al forumului
Salut,e fain ce ai facut pana cum.Vad ca in zona cu probleme ai lasat mai mult material,eu zic ca ar fi bine sa iei din material pana unde ai trasat prima data cu creionul,iar daca buba nu a disparut atunci poti folosi epoxi amestecat cu putin rumegus foarte fin si in cele din urma poate va indrepta problema.Bafta in continuare.
-
- Membru al forumului
e destul de adanca crapatura aia..si nu vad cum s-ar comporta daca pilesc in continuare...si nu cred ca scap de ea daca as ajunge cu pilitul pana la linia trasata...mai astept ceva pareri...
pana atunci mai pun cateva poze cu problema...sa stiti cum sa o abordati..

se vede intr-una din poze...crapatura este cam la 22-24 cm ce nock...
pana atunci mai pun cateva poze cu problema...sa stiti cum sa o abordati..

se vede intr-una din poze...crapatura este cam la 22-24 cm ce nock...
- Neacsu Ionut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Constanta
- judet:Constanta
- Varsta:17
salut!
cred ca poti lasa putin mai rigida portiunea aia....oricum chiar e recomandat la flatbow sa fie capetele putin mai rigide si cat mai usoare....pentru a obtine o viteza mai buna....si ar fi indicat un baking....sau macar un matisaj in zona...acuma nu stiu....nu am lucrat cu fag si nu stiu cum se comporta cu nodurile de genu asta....oricum daca e pe burta nu e chiar asa grav....pe spate era mai rau...
cred ca poti lasa putin mai rigida portiunea aia....oricum chiar e recomandat la flatbow sa fie capetele putin mai rigide si cat mai usoare....pentru a obtine o viteza mai buna....si ar fi indicat un baking....sau macar un matisaj in zona...acuma nu stiu....nu am lucrat cu fag si nu stiu cum se comporta cu nodurile de genu asta....oricum daca e pe burta nu e chiar asa grav....pe spate era mai rau...
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...
-
- Membru al forumului
o sa ii pun un backing...fibra de sticla sau ceva..nu stiu sigur. sa gasesc o soluti...si am luat fac pt ca nu am gasit altceva nu aveam..cred ca o sa il las putin mai rigid sa sa ii pun ceva rasina pe acolo...chiar nu stiu...
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
ai inel de crestere dintrun capat in altu? ca nu se prea vede din poze. cam ce adancime are crapatura? cum zicea cineva mai sus, poate daca mai iei din brat ajungi sa o elimini, numai tre masurat sa nu trebuiasca sa iei prea mult. spor in continuare