miniRecurveTD

Munca mea.......
Post Reply
dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34
miniRecurveTD

Post by dady » 13 Dec 2008, 22:46

... al 3-lea recurve, de data asta e pt junior si functional, cel asiatic l-a rupt ;)
am incercat un design nou la maner care chiar imi place dar mai este de lucru la finisaj. O sa pun poze si la fulldraw si cu o coarda reala si cand va fi gata finisat... sper pe craciun...asa ca deocamdata enjoy

Image
Image
Image
Image
Image
Image

in caz ca nu se vad pozele incercati aici.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: miniRecurveTD

Post by dady » 14 Dec 2008, 22:26

update - am scurtat bratele pt ca nu erau proportionale cu marimea manerului, am mai lucrat putin la tilering si am facut poza si la fulldraw

Image
Image

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 15 Dec 2008, 20:51

frumos arcul dar nu vad pozele... :d

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 15 Dec 2008, 21:03

kosmin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by kosmin » 28 Jan 2009, 13:26

Felicitări pentru arc, arată super, nu era mai bine să pui braţele invers ? a mai zis cineva asta.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 28 Jan 2009, 13:32

mersi, inca nu e gata, sper cat de curand sa-l termin.
in design m-am inspirat din:
Image
e doar un alt design, de ce ar fi trebuit invers in afara de obisnuinta de a vedea bratele prinse in fata?
arcul merge f bine si nu vad de ce nu sunt bine asa.

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristian_iepure » 29 Jan 2009, 05:47

Frumos arcul, sa-l stapineasca sanatos piticul tau. Bratele sunt din fibra de la Florin?

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 29 Jan 2009, 10:03

mersi mult, bratele sunt de la primul meu recurve doar ca-s mult mai subtiate si scurtate si da, sunt din fibra de la Florin

vasiabikeru
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by vasiabikeru » 29 Jan 2009, 10:54

Buna ziua. Sunt nou pe acest forum...ieri l-am descoperit...am citit aseara pana pe la 2 jumatate tot ce am gasit pe-aici si am ajuns la o concluzie....vreau sa imi fac si eu 2 takedown-uri, unul pentru mine si unul pentru prietena mea. Am vazut mai multe modele pe'aici, construite de mai multe persoane. Sincer mie imi plac modelele anterioare construite de "dady"...si as avea cateva intrebari, daca nu se supara nimeni. In primul rand...bratele, sunt usor de facut din lemn? Daca nu...cam cat ar costa o pereche din fibra? Si cel mai important...de la cei care au mai facut asta...se poate face relativ usor dupa o schita un maner? Eu de fel sunt foarte migalos, dar nu stiu sa apreciez cat de usor mi-ar fi sa fac unul. Desigur ca nu caut sa ating absolutul cu primul meu arc...dar incerc sa ma documentez cat mai mult si sa fiu cat mai pregatit. Multumesc mult...si astept sfaturile voastre ca painea calda... :D

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 29 Jan 2009, 20:15

Bratele la ce am facut eu sunt din fibra de sticla turnata, din lemn nu am facut dar nu cred ca merge numai laminat cum a facut Florin, adica nu cred ca rezista din lemn dintro bucata si da, e mai greu sa-l faci laminat decat turnat, cel turnat e mai usor de rectificat decat cel laminat si sunt alte materiale si alte costuri. Daca vrei sa cumperi bratele poti vorbi cu Florin, de altu nu stiu sa toarne sau iti iei de la magazin (comanda online in principiu). Despre maner... depinde de tine, eu il pot face in aproximativ o ora, asta sa-i dau forma si finisaj fara lacuire si gaurit care daca ai scule bune mai dureaza o juma de ora, dar poate sa dureze si cateva ore bune... ideea e sa ti se potriveasca in mana si apoi cum arata, asta dureaza mai mult, mularea in palma care poa sa confirme si cei care au tras cu arcurile mele si au zis ca parca nu-i sta bine in mana. Dar exista si modelarea generala sa zicem care tre sa se potriveasca bine in majoritatea mainilor.

bafta la constructia lor ;) si cat putem te ajutam

Post Reply