Aș mai avea de modelat puțin mînerul, de rafinat puțin tillerul la membrul din dreapa și sus in altă poză și de lacuit cu ceva.
Aștept păreri și comentarii.
Cu pozele incer sa rezolv , ca tot nu imi functioneaza metoda recomandata

Adica...detaliaza te rog......chiar nu pricep ce ai vrut sa zici.....daca te referi la faptul ca ulmul nu e bun pentru arcuri lungi, atunci cred ca trebuie sa te mai gandesti....am vazut foarte multe arcuri "warr bow", facute din ulm....cu tarii de pana la 120-130 lbs....asa ca.....acuma depinde cum sunt facute acele arcuri...si aici ma refer, la dimensiuni, sectiune, etc...Robinhooddetimisoara wrote:titlul zice ceva de ulm
Eu faceam o gluma daca citesti bine tot topicul ai sa vezi ca Florin intreba din ce a fost facut arcul si eu raspundeam ca titlul articolului zice ceva de ulm ... deci era evident din ce a fost facut arcul... faceam o gluma la adresa lui nu contest calitatea materialelor ... ;)akila wrote:Adica...detaliaza te rog......chiar nu pricep ce ai vrut sa zici.....daca te referi la faptul ca ulmul nu e bun pentru arcuri lungi, atunci cred ca trebuie sa te mai gandesti....am vazut foarte multe arcuri "warr bow", facute din ulm....cu tarii de pana la 120-130 lbs....asa ca.....acuma depinde cum sunt facute acele arcuri...si aici ma refer, la dimensiuni, sectiune, etc...Robinhooddetimisoara wrote:titlul zice ceva de ulm