acum lucrez la un arc de salcam,as vrea sa ajunga pe undeva la 25 de kile sau mai mult,forma piramidala (nu ma refer la sectiune,ci la forma bratelor),o sa fie recurv,dar pana acolo mai este cale lunga ,deoarece am de facut vreo 3 operatii de indreptare

,una care deja este pusa in practica,in zona mijlocului bratului,unde este indoit in lateral,mai trebuie una la maner,si inca una ca sa scot reflexul urias dintr-unul dintre brate......si ar mai trebui una ca sa bag recurvarile.arcul o sa aiba culoarea neagra (nu stiu cu ce sa il vopsesc,pana acum m-am gandit la spray auto,sau crema de papuci

,lustru cu ulei de in,sunt in criza de bani ca strang pt chitara,si nu cred ca am destui bani sa cumpar un bait,am mai cautat vopsea de piele,dar fara succes)nockurile o sa fie albe cu o dunga neagra pe mijloc (din os,cu ceva negru,inca nu stiu ce,nuca de cocos nu-i chiar neagra,si abanos nu am de unde,cred ca o sa folosesc plastic de la carcasele de cduri

,si o sa le lipesc cu ceva rasina),piele alba la maner de la niste cizme de-a lu mama
pe unul din brate arcul are un nod,l-am ocolit frumusel,si nu cred ca o sa pateasca nimic,pe celalalt brat are alt nod,care trecea cumva pe sub brat,din pacate nodul a trebuit taiat (vine pe burta cumva)dar dupa ceva lucru cu raspila am vazut ca exista destul lemn ramas,si sper sa nu fie probleme
pozele au iesit cam rau,din cauza tremuriciului,dar cum mai avansez,mai pun poze

' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.