Salut,
in primul rand imi cer scuze ca nu am mai postat nimic de ceva vreme, azi am terminat niste munitie proaspata pentru mult asteptatul arc de 100#, shaftul are 31", cu tot cu varf variaza intre 32.5"-34", greutate 50-57g, 10 mm diametru, ce sa mai, isi asteapta cuminti arcul. Varfurile sunt forjate de mine, doar unul nu este. Multumiri lui Greuceanu pentru shafturi, nu am gasit nicaieri in tara un astfel de spin.
Cele bune!
Sageti medievale
- basty
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Berzovia
- judet:CarasSeverin
- Varsta:20
Basty
-
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Zalau
- judet:Salaj
- Varsta:63
Re: Sageti medievale
Shafturi pt. 80-100#, din bambus, avea Alin de la Bearpaw, mai pe la inceputul anului. M-as mira sa nu mai aiba.
- basty
- Membru al forumului
Salut,
nu am vrut de bambus, voiam ceva sa "dea" bine cu longbow englezesc.
Cele bune!
nu am vrut de bambus, voiam ceva sa "dea" bine cu longbow englezesc.
Cele bune!
Basty
- domide
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Deva H
- judet:Hunedoara
- Varsta:40
Basty, vad ca ai reusit sate loghezi. Nu ai de ce sa te scuzi, dupa cum vezi, pe aici nu prea mai este activitate
Ma bucur ca ai postat sagetile. Cu ce arc le vei "arunca"?
Ma bucur ca ai postat sagetile. Cu ce arc le vei "arunca"?
"Prietenia este incercarea prin care se masoara un om" - Oscar Wilde
[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]
[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]
- basty
- Membru al forumului
Salut Mircea,
am reusit, nu imi mai aminteam de ce nu imi functioneaza cu numele de utilizator basti, uitasem ca foloseam y pe vremea aceea. Am vorbit cu Sorin Dediu, e plecat momentan din tara dar a zis ca vine prin toamna si o sa imi faca un longbow englezesc in profil D laminat, l-am rugat sa il faca de 100-100+(nu peste 110 sper) livre pe la 30". Dupa ce il primesc, in caz ca nu il posteaza il voi posta eu. Am si eu un aruclet in lucru acum, am mai facut unul acu vreo luna, dar l-am dat de drag unui prieten, pe acesta il voi posta. Poate, poate reusim sa readucem activitatea pe forum
Cele bune si sa ne vedem cu bine!
am reusit, nu imi mai aminteam de ce nu imi functioneaza cu numele de utilizator basti, uitasem ca foloseam y pe vremea aceea. Am vorbit cu Sorin Dediu, e plecat momentan din tara dar a zis ca vine prin toamna si o sa imi faca un longbow englezesc in profil D laminat, l-am rugat sa il faca de 100-100+(nu peste 110 sper) livre pe la 30". Dupa ce il primesc, in caz ca nu il posteaza il voi posta eu. Am si eu un aruclet in lucru acum, am mai facut unul acu vreo luna, dar l-am dat de drag unui prieten, pe acesta il voi posta. Poate, poate reusim sa readucem activitatea pe forum
Cele bune si sa ne vedem cu bine!
Basty