sageti&tolba

Munca mea...
Post Reply
Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului
sageti&tolba

Post by Greenarrow » 22 Jul 2008, 16:08

Salutare arcasilor vreau sa postez aici niste poze cu sagetile mele adunate de-alungul lunilor.In ultima vreme am mai lucrat la nishte sageti la care le-am pus varf mai de "razboi" ca sa zic asa(donatie de la Torlek...ms inca odata) si am mai lucrat si la o tolba mai amerindiana.
Image
Image
Image
Image
Image
Image.
enjoy

ender
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: sageti&tolba

Post by ender » 22 Jul 2008, 19:32

mie imi place tolba. felicitari! ai folosit ceva tije de lemn / sarma pe laterale si sus ca sa o faci mai rigida, nu? In partea de jos, cum ai terminat-o? cusaturile le-ai facut de mana sau la masina? se poarta pe spate sau la sold?

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 22 Jul 2008, 23:41

salut,merci la toti de aprecieri....acum sa va raspund pe rand la intrebari...tribunule,modelu ala cu negru e amerindian,dar si grecesc antic deci ai si u dreptate;tolba e cusuta in intregime de mana dintr-un crac de blug:)),pe laterale am cucut ca un tiv prin care am introdus nishte profile rotunde de lemn,iar sus(gura) i-am bagt o armatura de sarma si la final partea de jos a tolbei(fundul),i-am facut un tiv prin care am bagat un siret si l-am strans ca pe sac.....aaa da si bulina aia e o scoica taiata in forma de cerc si gautita ca pe nastur:p(vrea sa simbolizeze un soare).Sa nu uit....sagetile nu sunt din nuiele(nu toate)...2 sunt din nuiele de trandafir salbatic,iar restu din probil de 0,8mm de fag.Bafta la toti!

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 22 Jul 2008, 23:44

PM: :D ..tolba se poarta pe spate...oricum cred ca cu timpul o sa-i mai adaug elemente decorative..inspiratie sa am

Post Reply