Am inceput cu taiatul la 69cm, ascutit capete, lipit cateva nockuri si baituit:

apoi le-am facut dungi albe cu o vopsea pe baza de ulei (o vopsea ordinara), nu e chiar alba, e mai galbuie:

pt cresting am folosit un "utilaj" confectionat dintr-un brat de lemn si un mecanism de la o jucarie da juniorului (stricata), ideea e ca rotesti 1-2 ture si se invarte cam 4-5 sec, si scoate si un sunet destul de nasol

urmatorul pas e crestingul cu negru pe care l-am facut cu o carioca permanent neagra:

apoi am prelungit negrul pina langa varful penelor si am lipit penele la 8 sageti. Am ales setul asta de pene pt setul de sageti si am renuntat la pana directoare pt ca nockurile au semn pt orientarea sagetii.

cu asta lipesc penele. in stanga se observa ca are 6 santuri si in dreapta 3. In dreapta vin varfurile si in stanga cozile. Cosile, in functie de directionarea penelor se pot pune spre stanga sau spre dreapta... normal, toate 3 intro directie ;)

si au iesit cam asa:

va mai urma matisajul alb care va face legatura intre pene si crestingul negru.
mai am inca 7 bete in lucru dar cred ca le voi termina dupa ce vin varfurile si nockurile.
cele 4 care se vad pe stand in mijloc sunt ce am mai putut salva din vechiul set.
sper sa pun poze si cand sunt gata toate ;)