sageata de vinatoare

Munca mea...
Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: sageata de vinatoare

Post by Gohan » 10 Mar 2010, 17:49

Da cam asa ceva am vrut sa zic , mi se pare ca eram cam prea agitat atunci ca imi apreciati virful la segeata si o comparati deaceea ,poate de aceea am si scris nu cam cu sens :d !

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 10 Mar 2010, 18:05

La voi e interzisa vanatoarea cu arcul?

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 10 Mar 2010, 18:31

nustiu , cit ma interesez si nu pot afla nimik bun si adevarat , unii zic ca este interzisa iar altii zic ca nu , iar ceilant nu stiu deoarece ei vineaza cu arma si de vinatoarea cu arcul nu sau interesat deoarece este greu de vinat ! Dar totusi am sa ma duc si am sa intreb ! Am un prieten care organizeaza vinatori si este cel mai mare pe toti vinatorii din raion , de el am sa si intreb ! Bine ar fi sa fie permisa vinatoarea aceasta dar sunt cu slaba nadejde referitor la aceasta chestie !
Cum aflu va informez imediat ! :)

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37

Post by Mugurbb » 11 Mar 2010, 11:47

Legea e clara: Legea 407/2006 cu completarile ulterioare, Art. 33, Aliniatul 2 : "Vanatoarea cu arcul si cu pasari de prada se va reglementa prin lege speciala".
Legea speciala inca nu a aparut.
Pana atunci, vanatoarea cu arcul si cu pasari de prada constituie infractiune de BRACONAJ si se pedepseste ca atare: intre 3-7 ani inchisoare sau amenda de la 5.000 la 25.000 lei. :)>-
Silence is golden and Duct Tape is silver.

Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Sharpshooter » 11 Mar 2010, 13:02

Asta la noi dar Gohan este din Rep Moldova dupa cum scrie la avatarul lui si e foarte probabil sa aiba alte legi . Deci exista sansa sa fie permisa vanatoarea cu arcul in Rep Moldova . Ne va informa in curand ...

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 11 Mar 2010, 13:57

Da , sunt din nordul Republicii Moldova , 50 km de linga Nistru , locuiesc la tara dar invat in oras , si sper ca la 18 ani sa am permis de port arma !
Iata , v-am mai zis ceva da mine . :d

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 13 Mar 2010, 18:38

Salut !
Daca imi permite adminul , o sa deschid un topic nou in libere si deschise pentru ca sa va raspund ce am aflat despre vinatoarea la noi in Rep.Moldova ! :)

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 14 Mar 2010, 08:48

Deci tema vinatorii cu arcul in rep. Moldova o vom discuta la supravietuire ! va astept acolo ,in topicul ,, Etica vinatorii cu arcul in rep. Moldova'' !

Post Reply