sageata de vinatoare

Munca mea...
Post Reply
Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului
sageata de vinatoare

Post by Gohan » 07 Mar 2010, 19:16

Salut tuturor !
Vreau sa va arat ce am mesterit eu ! Simbata aceasta am avut ceva timp si m-am hotarit sa fac o sageata de vinatoare , si dupa parerea mea a esit super si credca este efectiva , ramine sa o apreciati si voi !
Este o sageata trilam si poate fi facuta de aproape toti care doresc !
Deci pozele , ma scuzati de calitatea rea dar este fotoaparatul de la nokia 6300 si luminatia nu este prea buna , sper sa intelegit ceva din poze :d !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Gohan on 07 Mar 2010, 19:24, edited 1 time in total.

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: sageata de vinatoare

Post by Gohan » 07 Mar 2010, 19:18

Daca intereseaza pe cineva cum le-am facut , postati comentarii , si miine va arat totul in detalii cum le-am confectionat !
Deci , astept parerile voastre <):) <):) <):) !

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 07 Mar 2010, 22:31

Nu este nimik , nu o iau in nume de rau , doar credeam ca cineva si-ar fi dorit sa isi faca ceva asemanator pentru decorare , cum o fac altii , isi pun arcurile si sagetile pe perete pentru a arata la alti oameni ce au confectionat si se pot mindri cu aceasta , nu am avut o alta intentie chiar de a merge la vinatoare cu ea ! Scuzati-ma daca ceva nu am facut cum trebuie , am vrut doar sa va arat ce model de virf de sageata am facut !

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 07 Mar 2010, 22:38

Bine , am inteles ! daca doresti poti sterge acest topic fiind ca admin ! Scuza-m inca o data !

Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Sharpshooter » 08 Mar 2010, 23:55

Parerea mea este ca nu este eficient varful ala , ti-at trebui ceva cu suprafata de contact mai mare cu lame mai lungi si care sa taie pe o portiune mai mare . Varful nu e eficient ti-ar trebui ceva mai lung si mai ascutit .... e un varf de field pe care ai sudat niste lame .... eu cred ca e ineficient . Cauta pe net sa vezi profilul la un brodhead. Ar fi trebuit sa arati si penajul sagetile de vanatoare au penaj mai lat care sa compenseze dinamica varfului...care se comporta diferit decat la varfurile de tinta . Felicitari pentru incercare . Asa cum zice adminul vanatoarea e interzisa dar putem visa nu? ....

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 09 Mar 2010, 08:47

Salut , pai din cauza visului am si incercat sa fac asa o sageata .
Este absolut corect ce ai zis despre sudare si confectionare , ieri am testa sageata si pot sa zic ca este eficienta , nu asa cum acele cumparate dar totusi face o mare diferenta intre o sageata simpla cu virf de bolt dat la polizor si aceasta sageata ! lungimile lamelor este de 2,5 cm lungime si 1cm inaltime !

iata broadhedul dupa care m-am condus

Image

Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Sharpshooter » 09 Mar 2010, 10:29

Ultima poza reprezinta un varf cu care se vaneaza pasari , pozitia lamelor este facuta sa nu patrunda foarte adanc dupa penaj, de ajuns cat sa doboare zburatoarea fara sa o dezmembreze .
Pentru vanat mai mare asa ceva ar fi util
Image

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 10 Mar 2010, 08:46

Diferite tipuri de sageti pentru diferite tipuri de vinat !

Gohan
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Gohan » 10 Mar 2010, 09:28

Salut , eu nici nu credeam ca virful acesta este si pentru pescuitul cu arcul , incredibil cite tipuri de vinatoare poate avea acest virf ! Azi cred ca voi pune niste poze noi cu virfuri de asa tip dar lamele fiind mai mari desigur daca nu sinte-ti contra !

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 10 Mar 2010, 14:53

Gohan wrote:... incredibil cite tipuri de vinatoare poate avea acest virf...
Cred ca voiai sa zici "Incredibil cate tipuri de varfuri de vanatoare au sagetile(folosite la vanat)" sau ceva de genul, fii un pic mai atent cand scrii, ca nu prea se intelege ce vrei sa zici, sau daca se intelege, se poate intelege gresit. ;)

Post Reply