Sagetile mele

Munca mea...
Post Reply
Duncan Idaho
Membru al forumului
Membru al forumului
Sagetile mele

Post by Duncan Idaho » 22 Oct 2007, 12:50

Buna baieti,
Va arat ce am reusit sa fac cu materiale luate de la Florin dar si cu recuperari din sageti distruse provenite de la domnul Szaloky Kelemen, un producator destul de serios din Ungaria. Deocamdata n-am avut vreme sa fac decit 3 sageti din matelrialele de la Florin, sint cele cu rosu si negru.

Image
Image Image
Image
Image
Image

Diego
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Diego » 22 Oct 2007, 14:25

da cum ai colorat sagetile asa fain cu negru si alb ?

Duncan Idaho
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Duncan Idaho » 22 Oct 2007, 14:31

Cu spray cu vopsea pentru lemn.

Duncan Idaho
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Duncan Idaho » 22 Oct 2007, 17:21

Ca sa nu le mai gasesc deloc :P !

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 23 Oct 2007, 17:00

Super faine sagetile..imi plac foarte mult.... :wink:

Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Craiova
judet:Dolj
Varsta:31

Post by Sharpshooter » 29 Oct 2007, 12:41

Pot sa certific ca sagetile din poza si merg foarte bine ... aici e si mana de magician a tragatorului.... urmele se pot observa pe tinta mea care saraca indura resemnata ....
A facut o treaba buna ....

Duncan Idaho
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Duncan Idaho » 30 Oct 2007, 10:42

Alex e prea amabil.. O mai dau si eu pe cimp cu ele.. dar nu din vina sagetilor.. tremura aripioara. Personal sint multumit de materiale. E drept ca nu am tras foarte mult cu sagetile astea si testul timpului va decide. Imi plac mult virfurile tip field point, penele sint curat executate iar de nock-uri, ce sa zic, nu mi- aplesnit nici unul deocamdata. Bete mai am si din alta parte asa ca le folosesc si pe alea.. daca tot le am. Cred ca pina la urma, sagetile si arcul te servesc asa cum ai si tu grija de ele. Ca orice arma. Si o pusca trebuie sa o cureti si sa o intretii daca vrei sa te tina si sa nu ai surprize cu ea, nu?

Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Craiova
judet:Dolj

Post by Sharpshooter » 30 Oct 2007, 11:50

Gurile rele vor vorbi mereu nimeni si nimik nu poate opri rautatea invidia si prostia.... Eu pot spune ca materialele sunt de buna calitate , eu sunt multumit de achizitie (si eu sunt pretentios) si ca Florin e parolist , si mi-a pus la dispozitie toate informatiile cu privire la produse. Penele sunt exceptionale , betele sunt drepte , nockurile suut de calitate , la fel si varfurile .... Gurile rele zic io .... se chiama comentatori si tre sa aiba si ei o activitate.....

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 01 Nov 2007, 02:39

Cam asa e....iar materialele intr-adevar sunt foarte faine.....deocamdata nu am fauct sageti din ele ca mai inca mai am cu ce sa trag,,,adar in curand o sa ma apuc sa mai fac si niste sageti ca nu am mai facut de mult si sa nu-mi ies din mana :D .Spor

cristiflorin
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::cluj
judet:Cluj

Post by cristiflorin » 03 Nov 2007, 19:23

Image
Image
Sageata asta e una mai veche, ce avea nockul rupt, pe care am scurtat-o si reconditionat-o cu pene de curcan si am vopsit-o. penele sunt din acelea mai moi, dar s-au intarit datorita vopsirii.

Post Reply