salutare,
cine si-a facut o scula de cresting? vreau sa-mi fac si eu una dintr-un motoras de stergatoare auto. daca aveti ceva planuri cum asi putea sa-l fac va rog sa le postati aici.
cresting tool
- edwaits
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
kazuki tomokawa
- Pisic
- Membru al forumului
- Construit de mine:da
Re: cresting tool
sageata tre sa fie centrata pe axu ala,sa nu oscileze in sus si in jos,ca atunci dunga iasa ca ...nu iasa drept,iasa subtire-groasa-subtire-groasa,ca un sarpe ce o luat cina,eu am facut aparatu dintr-un floppy disc,de acu vo 15 ani,dala mare,avea si niste roti,care micsorau viteza de rotatie,nu imi vine in minte cum le zice,chiar daca viteza e mica mecanismu de prindere tre sa fie centrat perfect,in loc de sarma aia indoita ar merge pus un cilindru cu o tija bagata perpendicular prin el, sa traseze diametru,ceva de genu tre sa pun si eu,foloseam banda adeziva infasurata pe sageata ca sa se potriveasca in gaura de la aparat
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
- Pisic
- Membru al forumului
- Construit de mine:da
am mai vanat un aparat dasta
,un pick-up vechi,are viteza de 33 rpm si 45,oare e bun pt cresting drept? pt cresting in spirala cred ca ar fii ok...

' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
la bormasina s-a gindit cineva ? le prinzi in mandrina si apoi te apuci de treaba, de preferat e sa ai una cu turatie variabila.