mitule, umila mea parere este ca am ajuns in situatia asta uitand de credinta , ne-am piertut pasiunea ratacind-o printre convingeri personale fara sa luam in calcul dragostea care ne unea . am pierdut-o si cel mai mult din aceasta dragoste au pierdut-o exact cei care s-au implicat in dispute cel mai mult, sunt trist sa spun astfel de vorbe , poate nu-si au locul aici dar asa vad eu raspunsul , daca ar fi dupa mine as vrea sa se stearga tot ce este rau si sa fim din nou noi , parca eram vreo 600 de membri inscrisi pe forum acum nici 150 nu mai suntem , sincer i-mi este rusine ca nu am facut nimic dar stau si ma intreb cine m-ar fi ascultat pe mine? am privit lucrurile fara sa ma bag si am vazut ca din convingerea de a face bine s-a facut mult rau .pacat , mare pacat fiinca nu intotdeauna ce vreau eu este bine pentru toata lumea , astfel se intampla daca tot ce iubim noi privim ca pe o disputa politica , noi suntem arcasi , arcasi simpli sau cu anumite merite , unii stiu si pot mai mult si sunt mandrii de asta altii poate nu au merite dar pentru ca sunt si ei arcasi se mandresc cu cei de pe acest forum care pot si vor sa faca mai mult decat praf. este numai vina noastra , a tuturor , sper ca nu am suparat pe nimeni caci nu vreau , ma gandesc cu mult dor la toti arcasii pe care i-am cunoscut si sper sa ne vina mintea la cap.