Aseara am avut sedinta de analiza si concluzia pe care am tras-o la sfarsit este ca intalnirea a fost una reusita. Acuma, cine a mai organizat macar un revelion restrans sau o farsa la o zi de nastere stie ca mereu apar "neprevazuturi". Si cu cat organizatorii capata experienta cu atat sunt tot mai constienti ca vor fi si scapari. Scapari am avut si noi, chiar daca nu au razbatut dincolo de perdea. Nota finala o vom primi anul viitor pe vremea asta, cand vom vedea cati dintre voi se vor fi intors.
S-ar fi cuvenit la festivitatea de premiere niste cuvinte in plus. Asta e una din scapari si o dregem chiar acum:
Multumiri din suflet tuturor celor care au venit. Multumiri un pic mai rasarite celor care ne-au si ajutat sa mearga treaba rotund - multumiri tiktak pentru ajutor la fabricarea tintelor, multumiri Roxana, Alexandra, Philip, Horica si ceilalti pentru ajutorul la bucatarie, multumiri Mugur (recte ATTOAN) pentru plasa de protectie (pe care am uitat s-o folosim), multumim Codruta si Doru pentru tintele date "la tocat", multumiri celor care au repatriat o parte din tintele de pe traseu. Multumiri si plecaciuni lui Liviu care a oferit micii de vineri seara si a dublat stocul de BR. Se cade sa multumim si lui Sebi Rus si mai ales mamei lui pentru sarmalute. Personal multumesc lui Alin Andreica pentru acompaniament si trio-ului Claudia-Cristina-Tudor pentru galerie, backing vocals si alte efecte speciale. Multumim!!

Celelalte scapari raman cum au picat. Pentru cele mai multe va cerem iertare iar pentru altele imi exprim EU regretul; nu pot decat sa va asigur de buna mea credinta.
Povestea in imagini suna cam asa: Pastratorii Cheilor au trimis carte sa se adune arcasii. Iata-i!

Venit-au arcasii din cele patru zari, arcasi vechi

arcasi noi

arcasi vechi in straie noi

arcasi tineri

si arcasi de seama

au constituit formatia de lupta

si a inceput....

In vremea asta BucaTare mesteca la bograci

si cand strajerii au inceput sa cada la datorie

licoarea magica era gata

Pe seara Pastratorii Adi, Sebi, Moro, Alexei

Radu

Bogdan

si Florin

dimpreuna cu multimea, au felicitat-o pe Codruta (la varsta majoratului, dupa cum am aflat

si au dat ucazuri arcasilor de straja

Multe au mai fost si multe or mai fi, ca povestea nu se termina aici. Pe scurt, mancare sanatoasa

bunataturi dichisite

liniste si zambet

viitorul e frumos

Va salut voios de pe metereze!

PS: Toate pozele noastre vor fi puse pe WeTransfer. Linkurile sunt valabile 2 saptamani din momentul publicarii!