Intalnire Cluj 2014

Unde, cand si cum se vedem
iceman
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: Intalnire Cluj 2014

Post by iceman » 26 Feb 2014, 12:59

salut!
99% voi fi si eu present.... sa ne revedem sanatosi si voiosi!

seba
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Turda
judet:cluj

Post by seba » 28 Feb 2014, 00:47

salutare la toata lumea. "BERETELE" saluta deschiderea sezonului de tir cu arcul si inainteaza intentia de a participa cu un efectiv cat mai aproape de numarul complet. c-asa-r fi frumos !
SEBERETA VERDE

Amo_rphis
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Craiova
judet:Dolj
Varsta:34

Post by Amo_rphis » 28 Feb 2014, 09:13

De la Craiova,eu si Alex,cel putin, vom fi 95% sigur prezenti;speram sa mai aducem din baietii de aici ,dar asta vom anunta mai aproape.

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37

Post by Mugurbb » 25 Mar 2014, 09:18

Salutare arcasi!

Pentru ca mai este o luna pana la intalnire va anunt ca locatia este aceeasi de anul trecut, cabana de langa satul Somesu Rece.

Pentru cei care ati fost e mai simplu, pentru cei care vin prima data o sa dau mai jos informatii amanuntite:

Locul intalnirii este aici: "46.711181, 23.342739" (copy/paste in google maps).

Locatia este la 18 km de la iesirea din Cluj-Napoca (iesirea inspre Oradea) in extravilanul satului Somesu Rece.
Puteti ajunge iesind din Cluj-Napoca spre Oradea pe E60. Dupa ce intrati in Gilau, la capatul liniei drepte faceti stanga spre Somesu Rece (intersectia este la 11 km de iesirea din Cluj). Mergeti tot inainte inca 7 km, trecand prin satul Somesu Rece si continuand drumul spre Maguri Racatau pana la locatia cabanei. Cabana este chiar pe marginea acestui drum (107N) .

Pentru cei care veniti pe autostrada Campia Turzii-Turda-Gilau, trebuie sa iesiti de pe autostrada SPRE ORADEA si dupa 1.7km faceti stanga in Gilau spre Somesu Rece si urmati indicatiile de mai sus.
Pentru cei care vin cu trenul/autobusul, va rog sa ne anuntati pentru a va putea lua din gara/autogara.

Cabana principala are 5 camere, 4 camere au baie proprie cu apa rece si calda, incalzirea se face cu sobe cu lemn. In paturi incap cam 15-18 arcasi, pe saltele pana la 50 (poate si mai mult). Cabana are un pod neincalzit in care incap saltele si se poate dormi in saci de dormit.
Daca vremea permite, curtea (care este mare) permite instalarea corturilor.

Incercam sa inchiriem si a o doua cabana, care se afla la 500 m de "tabara de baza", cabana care a fost folosita si anii trecuti.

Pentru cei care vor conditii mai intime, va rog sa ne scrieti pentru ca in apropiere mai sunt cateva pensiuni cu care putem lua contact pentru a afla preturi si conditii de cazare.

Terenul pe care se va desfasura concursul de sambata este neschimbat fata de anii trecuti.

Va rog sa va inscrieti si sa ne intrebati aspectele care va intereseaza.

Va asteptam cu drag!
Silence is golden and Duct Tape is silver.

LiviuS
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::AlbaIulia
judet:Alba
Varsta:14

Post by LiviuS » 26 Mar 2014, 17:49

Ieeeeeeee! Eu as veni, dar cum a spus si doki, in exact aceeasi perioada e Festivalul Roman Apulum, asadar tata ramane acasa.
Daca trece cineva prin Alba Iulia si ar fi dispus sa ma aduca si pe mine, ar fi grozav. Mentionez banii de benzina / bere.

cipm66
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Sibiu
judet:Sibiu
Varsta:49

Post by cipm66 » 29 Mar 2014, 08:50

Felicitari organizatorilor pentru initiativa! =D>
Am pregatit de dimineata anuntul pe prima pagina si un excel pe Google Docs.
Sper sa fie de ajutor in organizare, iar de nu, lasati un semn si il scot.

In alta ordine de idei, nu o sa-mi anunt prezenta, fiindca nu stiu daca pot ajuge. :(

Dar ma gandesc cu drag la voi si va imbratisez de la distanta >:d<
Only after the last tree has been cut down, only after the last river has been poisoned, only after the last fish has been caught, only then will you find - that money cannot be eaten. [Chief Seattle]

www.cmuntean.ro

Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Craiova
judet:Dolj
Varsta:31

Post by Sharpshooter » 31 Mar 2014, 09:59

Doamnelor si Domnilor cu parere de rau trebuie sa anunt ca nu voi putea veni la aceasta intanire desi mi-am dorit foarte mult . Chiar daca voi fi la mii de kilometri distanta cu sufltul voi fi alaturi de voi . Oltenia va fi reprezentata de "discipolul " meu Cristi Grecu , "Doctoru' " asa cum il stiti voi . Este posibil sa mai vina si alti olteni dar vor anunta participarea in nume propriu si isi vor asuma raspunderea pentru participare . Va urez distractie maxima . Voi urmari topicul si pozele asa ca sa imortalizati momentele esentiale . Va imbratisez Sharpshooter.
An ordinary man makes extraordinary quivers for ordinary people ....
https://www.facebook.com/TheLeatherArtisan?fref=ts

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Cluj-Napoca
Varsta:37

Post by Mugurbb » 15 Apr 2014, 01:58

Salut!

Salut arcasi!

Am reusit sa inchiriem si a 2-a cabana.

Pentru cei care ati mai fost, prima cabana este deja cunoscuta, pentru cei care veniti prima data: "prima cabana, cea cu o curte mare, numai buna de construit arcuri, sageti si tolbe, tras de voie, balansoar, foisor, parcare pentru masini, care va fi si tabara de baza, are un living in care vom putea sta la povesti si servi masa, bucatarie si 6 camere cu bai proprii (doar una nu are baie proprie), incalzire de la soba cu lemne. In aceste camere am calculat cu aproximatie : locuri in pat 24 iar locuri pe izolir (se pot pune izolire si saci de dormit, pe jos este parchet) inca 17 arcasi. La ultimul nivel al acestei cabane este un pod neizolat, cu podea de lemn, in care se pot amplasa cca 8 corturi. In apropierea acestei cabane vom pregati traseul de concurs."

Cea de-a doua cabana inchiriata este localizata la cca 1 km "in amonte", compusa din P+1 si un living imens. Sunt 5 dormitoare si inca cateva canapele prin living. In total in aceasta cabana sunt in total 20 de locuri in pat. Si aceasta cabana are incalzire in fiecare camera, cabana fiind dotata cu centrala. Din pacate este o singura toaleta la parter.

Rugamintea noastra este :cei care aveti posibilitatea, sa va aduceti un izolir si sac de dormit.
La 3 km de tabara de baza este Motelul Gilau pentru cei care doresc conditii mai intime.

Programul intalnirii:
VINERI va asteptam de la amiaza, bineinteles cu traditionala licoare de prune si cu o gustare rece. Seara mancare la gratar.
SAMBATA : dimineata (ora 8) mic dejun, cafea, ceai, etc dupa care, de la ora 9 urmeaza concursul de tir cu arcul. In jurul amiezii vom servi traditionalul gulas al arcasilor, seara festivitate de premiere plus o masa calda.
DUMINICA : dimineata mic dejun , la amiaza preprate la gratar.

Concursul de sambata va avea 12 probe si puteti participa cu orice tip de arc FARA SISTEM DE OCHIRE. Pentru ca panourile de tinta sunt pentru arcuri "traditonale" recomand sa evitati arcurile compound (daca sagetile vor trece prin tinta va fi putin mai greu sa identificam punctajul).

Vor fi 4 clasamente pentru:

1. Copii - cu orice tip de sageti
2. Fete - cu orice tip de sageti
3. Baieti - cu sageti de lemn
4. Baieti - cu sageti altele decat lemn (carbon, aluminiu, fibra de sticla)

Costurile sunt cele de anul trecut adica:

Vineri - 30 lei;
Sambata - 60 lei (include participarea la concursul de tras cu arcul, mancare si bautura);
Duminica - 30 lei;
Cazarea in cabane - 25 lei/noapte;
Cazarea la cort - 10 lei/noapte

Cei care vin doar sambata pentru concurs si nu prind micul dejun, vor trebui sa plateasca 50 lei. Aceasta taxa acopera cheltuielile de concurs si include 2 mese calde (prinzul si cina) + bautura. Aceasta taxa nu se negociaza si fara plata taxei sunteti simpli spectatori, nu va puteti inscrie la concurs si nu primiti mancare si bautura.

Juniorii cu virsta sub 10 ani au acces gratuit, intre 10 si 14 ani platesc jumatate din preturile de mai sus iar cei peste 14 ani platesc pretul intreg.

La sosirea in "tabara" veti fi preluati de organizatori si veti primi ecusoane.

Va rog sa confirmati participarea (cit mai exact ca ora de sosire si plecare) cu 7 zile inaintea inceperii intalnirii.

Va multumim si va asteptam cu drag!
Silence is golden and Duct Tape is silver.

LiviuS
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::AlbaIulia
judet:Alba
Varsta:14

Post by LiviuS » 16 Apr 2014, 21:06

De dupa ecranul telefonului va saluta Liviu mic, de la Alba Iulia. Eu vin, 100%. Inca nu stiu de transport cum fac, dar fac tot posibilul sa vin de vineri. Ideea cu preluatul din gara/autogara mai este valabila?

adydeac
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Floresti

Post by adydeac » 17 Apr 2014, 01:31

Salutare!

Voi veni cu inca (cel putin) 2 arcasi si poate 1-2 spectatori. Vom ajunge Sambata dimineata, cel mai probabil cu cafeaua bauta. ;)

Spor la treaba!

Post Reply