Intalnire 1 Mai 2011 Tg Mures
- Sharpshooter
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Craiova
- judet:Dolj
- Varsta:31
Pana la urma bucuria revederii nu trebuie stirbita de micile dispute deci cumva om scoate-o la capat , numai intelegere sa fie .... Admin-ul nostru nu scrie nimic in topicul asta?
An ordinary man makes extraordinary quivers for ordinary people ....
https://www.facebook.com/TheLeatherArtisan?fref=ts
https://www.facebook.com/TheLeatherArtisan?fref=ts
-
- Constructor de arcuri
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Re: Intalnire 1 Mai 2011 Tg Mures
Ai mancat gratarul si ai facut si casa? Ahaaaa umbli cu din astea......
Tura asta halesc eu grataru...eu sunt mai mancau de felul meu
.
Eu propun ceva foarte simplu si eficient ca sa nu mai existe discutii.
Dupa ce tragem traseul, noi astia cu carboane si aluminiu cumparam un carnet si un pix.... si facem finala intre noi. Mare chestie..... asa toata lumea o sa fie multumita si o sa fie si total corect pentru toata lumea.
Garantat o sa fie minim 8 persoane care o sa aive carbon/aluminiu deci o sa fie concurenti. Tinte sigur avem deci ...... Problema este rezolvata din punctu meu de vedere.
Notam punctaju de pe traseu, si dupa asta facem finala sagetilor moderne. Si daca se doresc premii la finala noastra, fiecare finalist depune cate ceva de la el.... discutam noi pe moment.
Ce spuneti e bine asa?
Eu personal vin sa fac review'uri
dar miar place sa trag si la un mic concurs. Sper sa ma inprumute cineva cu niste sageti, sau le cumpar.... si sper sa trag si eu la concursul traditional.

Eu propun ceva foarte simplu si eficient ca sa nu mai existe discutii.
Dupa ce tragem traseul, noi astia cu carboane si aluminiu cumparam un carnet si un pix.... si facem finala intre noi. Mare chestie..... asa toata lumea o sa fie multumita si o sa fie si total corect pentru toata lumea.
Garantat o sa fie minim 8 persoane care o sa aive carbon/aluminiu deci o sa fie concurenti. Tinte sigur avem deci ...... Problema este rezolvata din punctu meu de vedere.
Notam punctaju de pe traseu, si dupa asta facem finala sagetilor moderne. Si daca se doresc premii la finala noastra, fiecare finalist depune cate ceva de la el.... discutam noi pe moment.
Ce spuneti e bine asa?
Eu personal vin sa fac review'uri

Show without showing what u know without knowing
-
- Membru al forumului
Rodica și Oana, vă așteptăm cu drag. 

-
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::hunedoara
- judet:hunedoara
- Varsta:38
Da domnilor, asta este spiritul inainte de intilnire . Fetelor ,va asteptam cu drag. 

SANATATE MAXIMA SI SA NE VEDEM CU BINE
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
- philip
- Membru al forumului
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:36
Pai daca asa sta treaba cu ridicatul casei de la anu' o sa organizez si eu o o intalnire paralela la Cluj!
La chestia cu mancatul gratarului insa nu ma risc, sunt vegetarian(mananc supa cu Vegeta
). Bravo Maestro! Gentelman as always, observand in noianul de contradictii post-urile fetelor nou venite.
Sa fie binevenite! Sa stiti fetelor ca si eu am inceput sa ies cu arcasii abia de un an dar asta nu se simte cand ne intalnim. Baieti/fete rezon cu totii.
De venit o sa vin si eu(cu cortul) dar nu stiu inca de cand pana cand. Astept cu nerabdare!!!!!!!!!!!!

De venit o sa vin si eu(cu cortul) dar nu stiu inca de cand pana cand. Astept cu nerabdare!!!!!!!!!!!!
"...Omul ar trebui,macar din cand in cand, sa faca un efort intens si consecvent de gandire. "Fii cuminte!" nu inseamna in fond altceva decat "Fii cu minte!", gandeste, ras-gandeste si razgandeste-te! ..."
-
- Constructor de arcuri
Cum sa nu te ajut.... facem o ciorba de peste, eu as aduce eu niste peste proaspat(dar nu pot e oprit pescuitu). Facem acolo mancare buna pentru toata lumea. Eu ultima data cand am inotat prin dunare.... vreo 3 zile mi-a fost rau de la o gura de apa inghitita..... deci mai bine apa de acolo. Mai sigura ,nu e plina de chimicale ca aicia, desi am baut apa din dunare fara probleme dar nu de pe malu Galatiului.
Treaba cu astia cu sagetile hitech e mai mult competitionala, si sigur o sa o rezolvam pe moment in 5 minute de discutii.... cel mai bine asa, sa vina cat mai multa lume sa invete cat mai multe lucruri. SI sa ne distram sa ne simtim bine, asta trebuie facut. Eu sper sa fac cat mai multe review-uri, si sa vedem cum se comporta arcurile in fata unui crono cu sistemul de 10gpp.
Imi aduc si pietrele de ascutit cu mine, am vazut ca sunt si multi pasionati de cutite/unelte taietoare.
Treaba cu astia cu sagetile hitech e mai mult competitionala, si sigur o sa o rezolvam pe moment in 5 minute de discutii.... cel mai bine asa, sa vina cat mai multa lume sa invete cat mai multe lucruri. SI sa ne distram sa ne simtim bine, asta trebuie facut. Eu sper sa fac cat mai multe review-uri, si sa vedem cum se comporta arcurile in fata unui crono cu sistemul de 10gpp.
Imi aduc si pietrele de ascutit cu mine, am vazut ca sunt si multi pasionati de cutite/unelte taietoare.
-
- Constructor de arcuri
Vom verifica daca nu e bun, cu un arc al carui viteza este cunoscuta la 10gpp. Deci nu cred ca exista vreo modificare facut la circuit, doar sa folosesti sageti fara reflectii alea au un obicei prost de a interferi cu detectoru infrarosu. Si soarele are iarasi un efect asupra fototranzistorului. Deci teoretic trebuie testat la umbra, si cu sageti care vor reflecta unda infrarosie(de obicei se folosesc carboane la aceste teste). Am inteles ca sunt multi care vor spune, ca aparatul nu este bun etc. Dar folosit in mediu corespunzator, un cronograf este o metoda de masurarea a vitezei acceptata de mai multe organizatii de arcaserie.
-
- Membru al forumului
Vine si Igor. Si Coni cu Radu ziceau ca cel mai probabil vin si ei. 

- cipm66
- Membru al forumului
- locuiesc in::Sibiu
- judet:Sibiu
- Varsta:49
Salutare,
90% vin si eu vineri si sambata.
Nu am mai fost pana cuma... nu stiu care este locatia si "protocolul"
Normal ca nu o sa vin cu mana goala, insa daca sunt niste "obiceiruri" (ca am inteles ca deja este o traditie aceasta intalnire) legate de ce ar trebui sa aducem fiecare si o suma pentru organizare, as vrea sa le stiu si eu ca sa ma "integrez" in context.
As veni cu cortul sau daca nu este rece mi-ar ajunge doi arbori la 3 metrii distanta cat sa-mi agat hamacul
.
Sper sa avem vreme faina.
Numa' bine!
Cipm
90% vin si eu vineri si sambata.
Nu am mai fost pana cuma... nu stiu care este locatia si "protocolul"

Normal ca nu o sa vin cu mana goala, insa daca sunt niste "obiceiruri" (ca am inteles ca deja este o traditie aceasta intalnire) legate de ce ar trebui sa aducem fiecare si o suma pentru organizare, as vrea sa le stiu si eu ca sa ma "integrez" in context.
As veni cu cortul sau daca nu este rece mi-ar ajunge doi arbori la 3 metrii distanta cat sa-mi agat hamacul

Sper sa avem vreme faina.
Numa' bine!
Cipm
Only after the last tree has been cut down, only after the last river has been poisoned, only after the last fish has been caught, only then will you find - that money cannot be eaten. [Chief Seattle]
www.cmuntean.ro
www.cmuntean.ro
-
- Membru al forumului
- Am un arc:nu
- locuiesc in::Constanta
- judet:Constanta
- Varsta:39
Salut,
Vom fi prezenti si noi, adica eu impreuna cu cei doi copii ai mei (clasa I-a si clasa IV-a), sau, ca sa-i usuram munca lui Florin, cand numara participantii:
Kraftmotors + 2.
Cu respect,
Adrian.
Vom fi prezenti si noi, adica eu impreuna cu cei doi copii ai mei (clasa I-a si clasa IV-a), sau, ca sa-i usuram munca lui Florin, cand numara participantii:
Kraftmotors + 2.
Cu respect,
Adrian.