intalnire Greaca 22 - 25 septembrie 2011
- anasazzy
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
tragerea cu arcu de simbata este concursul ;)
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::TarguJiu
- judet:Gorj
- Varsta:35
Re: intalnire Greaca 22 - 25 septembrie 2011
Salutare
Schimbare de program- ajung si eu vineri dupa amiaza
Schimbare de program- ajung si eu vineri dupa amiaza

- Arthelad
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
mersi
incerc sa ajung de vineri seara, sper sa-l lase pe fi-miu cu mine
incerc sa ajung de vineri seara, sper sa-l lase pe fi-miu cu mine
-
- Membru al forumului
Salut,
Mai avem putin pana la “D-day”. Probabil ca 99% dintre voi stiu mai bine decat mine ce este Greaca si ce vrea ea dar cu toate acestea imi permit sa va retin atentia cu niste informatii minore.
Vremea
Am accesat serviciile de prognoza meteo recomandate de Greuceanu pentru intalnirea de la Cioclovina deoarece au fost verificate “live”. Vremea de acolo le-a respectat cu strictete. Asa ca speram ca si vremea de la Greaca va accesa link-urile de mai jos si se va conforma
http://www.vremea-meteo.net/judet/giurg ... 13225.html
http://meteo.ournet.ro/vremea/ro/Giurgiu/Greaca/3943892
Trafic
Bucurestiul si centura acestuia devin un infern in intervalele 7:00-10:00 si 15:00-21:00. Deci daca sositi in aceste intervale inarmati-va cu multa rabdare (vinerea trecuta am plecat la 16:30 si am avut nevoie de peste 2 ore pentru a parcurge cei 65km din Chitila pana la Greaca).
Asistenta
Foarte probabil ca joi sa am rol de electron de valenta intre Bucuresti si Greaca. Pana acum, in afara de echipa din Galati, nu a anuntat nimeni ca ar veni cu trenul. Daca mai este cineva va rog sa-mi comunicati ora de sosire in Bucuresti pentru a putea onora nevoile de transport catre Greaca cu timpi cat mai mici de asteptare.
Hrana
Vali a prezentat meniul pentru toata perioada. Practic in afara ce ciorba de peste si bere cam totul se bazeaza pe carne de porc. Daca este cineva care din motive de sanatate, religie sau convingeri politice considera ca este expus riscului de inanitie va rugam sa ne anuntati pentru a ne putea pregati cum se cuvine.
Numerele de telefon:
Marian – 0727692874
Valentin – 0745981232
Liviu – 0722402064
Multumesc si va asteptam cu drag
Mai avem putin pana la “D-day”. Probabil ca 99% dintre voi stiu mai bine decat mine ce este Greaca si ce vrea ea dar cu toate acestea imi permit sa va retin atentia cu niste informatii minore.
Vremea
Am accesat serviciile de prognoza meteo recomandate de Greuceanu pentru intalnirea de la Cioclovina deoarece au fost verificate “live”. Vremea de acolo le-a respectat cu strictete. Asa ca speram ca si vremea de la Greaca va accesa link-urile de mai jos si se va conforma
http://www.vremea-meteo.net/judet/giurg ... 13225.html
http://meteo.ournet.ro/vremea/ro/Giurgiu/Greaca/3943892
Trafic
Bucurestiul si centura acestuia devin un infern in intervalele 7:00-10:00 si 15:00-21:00. Deci daca sositi in aceste intervale inarmati-va cu multa rabdare (vinerea trecuta am plecat la 16:30 si am avut nevoie de peste 2 ore pentru a parcurge cei 65km din Chitila pana la Greaca).
Asistenta
Foarte probabil ca joi sa am rol de electron de valenta intre Bucuresti si Greaca. Pana acum, in afara de echipa din Galati, nu a anuntat nimeni ca ar veni cu trenul. Daca mai este cineva va rog sa-mi comunicati ora de sosire in Bucuresti pentru a putea onora nevoile de transport catre Greaca cu timpi cat mai mici de asteptare.
Hrana
Vali a prezentat meniul pentru toata perioada. Practic in afara ce ciorba de peste si bere cam totul se bazeaza pe carne de porc. Daca este cineva care din motive de sanatate, religie sau convingeri politice considera ca este expus riscului de inanitie va rugam sa ne anuntati pentru a ne putea pregati cum se cuvine.
Numerele de telefon:
Marian – 0727692874
Valentin – 0745981232
Liviu – 0722402064
Multumesc si va asteptam cu drag
- Neacsu Ionut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Constanta
- judet:Constanta
- Varsta:17
Salutare
eu ajung in Bucuresti joi, pe la 9.30-10......din Bucuresti stiu ca ar fi ceva microbuze, dar daca mai merg altii cu masina as merge cu ei daca se poate
Mihai nu poate veni din mai multe motive(meditatii la arhitectura, examen la scoala de soferi, bani)...
Am cort, si unul sau doua locuri libere...depinde cat de mari sunt oamenii
.....de ex. anul trecut am stat foarte bine cu Florin si Dia, pe care cu ocazia asta ii invit la mine in cort
da, si vreau sa construiesc un arc, probabil holmy de salcam, cum ma incuraja Marian....ca n-am mai lucrat de la 1 mai la arcuri....grav nu?
nu in ultimul rand, vreau sa ajut si eu la organizare, asa cum am incercat sa fac si pana acum...
sa ne vedem cu bine!

eu ajung in Bucuresti joi, pe la 9.30-10......din Bucuresti stiu ca ar fi ceva microbuze, dar daca mai merg altii cu masina as merge cu ei daca se poate

Mihai nu poate veni din mai multe motive(meditatii la arhitectura, examen la scoala de soferi, bani)...
Am cort, si unul sau doua locuri libere...depinde cat de mari sunt oamenii

da, si vreau sa construiesc un arc, probabil holmy de salcam, cum ma incuraja Marian....ca n-am mai lucrat de la 1 mai la arcuri....grav nu?
nu in ultimul rand, vreau sa ajut si eu la organizare, asa cum am incercat sa fac si pana acum...
sa ne vedem cu bine!
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...
- Sharpshooter
- Membru al forumului
- locuiesc in::Craiova
- judet:Dolj
- Varsta:31
Confirm ca voi veni cu o singura persoana fata de 2 cat am anuntat initial deci Sharpshooter + 1 ( + 3 tinte + plasa ) sosire joi. ne vedem la GREACA!
An ordinary man makes extraordinary quivers for ordinary people ....
https://www.facebook.com/TheLeatherArtisan?fref=ts
- Ioana
- Membru al forumului
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:30
Clujul, adica Ioana, Mugur si Alin ajunge maine mai pe-nserate.
Vom participa toti 3 la concurs!
Vom participa toti 3 la concurs!

Silence is golden unless you have children then silence is suspicious.
- Arthelad
- Membru al forumului
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti

Din pacate, fosta sotie, a hotarat ca nu mi-l da pe pusti ca cica ce-i aia cu cortul si in ce balarii si asa mai departe.
Asadar am decis cu durere in suflet sa nu mai vin nici eu, stand f prost cu banii in ultima vreme ma chinui cu jde treburi si investitii si reparatii la casa si am ales un ciubuc in provincie pe care l-as fi amanat de dragul copilului.
Asta e, distractie placuta celor care vor participa

Last edited by Anonymous on 21 Sep 2011, 19:55, edited 1 time in total.
Reason: atentie la limbaj
Reason: atentie la limbaj
- Sharpshooter
- Membru al forumului
- locuiesc in::Craiova
- judet:Dolj
- Varsta:31
Confirmare? un tabel final cu participantii? sa stim si noi cati vom fi si cu cine ne vom intalni?
An ordinary man makes extraordinary quivers for ordinary people ....
- TheWOLF26
- Membru al forumului
- locuiesc in::targu mures
- judet:mures
- Varsta:17
o persoana nu mai vine:(