Intalnire la Hunedoara 26-28 august 2011
- sandok
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::DevaHd
- judet:Hunedoara
- Varsta:38
E tarziu sa ma mai anunt si eu?
-
- Constructor de arcuri
- Construit de mine:da
- locuiesc in::hunedoara
- judet:hunedoara
- Varsta:38
Re: Intalnire la Hunedoara 26-28 august 2011
NU este tirziu ,Dar anuntati cind veniti si citi ?
SANATATE MAXIMA SI SA NE VEDEM CU BINE
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
- philip
- Membru al forumului
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:36

So, o sa vorbesc cu ceilalti clujeni si vedem ce si cum. Vad ca un proaspat arcas(din pacate nu l-am cunoscut inca) si-a si anuntat intentia,asa ca nu are rost sa venim patru cu cinci masini

Bela, te anunt pana joi , cel tarziu, daca vin sau nu. Iar daca vin, o sa fie cu proaspatul coleg de arcuiri Alin, de vineri seara pana duminica la amiaza. Cu cortu', ca atat imi lipseste dormitul pe coclauri!
PS: poate aduc eu o gura de vin ca noi astia de pe Tarnave nu prea le avem cu berea.

Asadar, ca sa citez un clasic in viata, "...sa ne vedem cu bine"!

"...Omul ar trebui,macar din cand in cand, sa faca un efort intens si consecvent de gandire. "Fii cuminte!" nu inseamna in fond altceva decat "Fii cu minte!", gandeste, ras-gandeste si razgandeste-te! ..."
- NIMROD
- Membru al forumului
- Varsta:41
SUCALA sa ne traiesti acum e rindul meu sa dau ---apa celui insetet ce vine de departe ;) ;) ;) ;) ;) ;)
- NIMROD
- Membru al forumului
SI CRISTI la fel -----la MAESTRO ---apa de foc

- NIMROD
- Membru al forumului
Nui bai MAESTRO ,din seara asta cite 50 de abdomene pe lan inclinat la 45 degrade cu eschiva si cred ca i ti facem fata
--in fiecare seara 

-
- Membru al forumului
- locuiesc in::paris
- judet:franta
- Varsta:43
Buna ziua,
Eu sunt nou pe aici si este primul forum de arcasi pe care ma inscriu. Nu prea sunt eu un fan al forumurilor dar al vostru e special. Nici nu se compara cu altele pe care am vrut sa ma inscriu. Este singurul care are a scos in evidenta ceea ce are romanul mai bun.
Eu locuiesc si muncesc in strainatate si ajung foarte rar acasa.
Aici am ceva scule dar nu am timp sa ies si ,asi dori sa imi aduc cu mine macar un arc si ceva materiale dar nu stiu care este regimul lor, din punct de vedere legal, mai ales ca am un ONEIDA STRIKE EAGLE si un compound MARTIN TIGER pe care nu am pofta sa mi le ia la vama
. Scriu aici pentru ca nu stiu inca sa ma folosesc de acest forum.Daca nu e locul mesajului aici , rog administratorul sa il mute unde ii este locul.
De fapt, am scris acest mesaj pentru a intreba daca se poate sa ma alatur si eu la intilnirea de la Hunedoara (asta daca apuc sa ajung in tara, ca de o luna de zile incerc sa ma sui masina si tot apare cite ceva si sunt obligat sa ramin).
Va multumesc anticipat pentru raspuns si sper ca toate fie bune pentru voi.
Eu sunt nou pe aici si este primul forum de arcasi pe care ma inscriu. Nu prea sunt eu un fan al forumurilor dar al vostru e special. Nici nu se compara cu altele pe care am vrut sa ma inscriu. Este singurul care are a scos in evidenta ceea ce are romanul mai bun.
Eu locuiesc si muncesc in strainatate si ajung foarte rar acasa.
Aici am ceva scule dar nu am timp sa ies si ,asi dori sa imi aduc cu mine macar un arc si ceva materiale dar nu stiu care este regimul lor, din punct de vedere legal, mai ales ca am un ONEIDA STRIKE EAGLE si un compound MARTIN TIGER pe care nu am pofta sa mi le ia la vama

De fapt, am scris acest mesaj pentru a intreba daca se poate sa ma alatur si eu la intilnirea de la Hunedoara (asta daca apuc sa ajung in tara, ca de o luna de zile incerc sa ma sui masina si tot apare cite ceva si sunt obligat sa ramin).
Va multumesc anticipat pentru raspuns si sper ca toate fie bune pentru voi.
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::paris
- judet:franta
- Varsta:43
Multumesc pentru raspuns si sper sa ajung si eu sa vad locurile noastre, ca nu le-am vazut de mult 

-
- Constructor de arcuri
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Cu antrenamentu stau binisor dar trag numai cu aluminiu nu cu lemnele.....Apropo Dediule ,cum stai cu antrenamentul ? ce zici daca ne am antrena cu un arc si am trage in concurs cu altul ?
Chiar sa tragem unul cu sagetile celuilant ,ce zici, te bagi ?
Cum sa nu ma bag Maestro singura conditie e sa fie un arc puternic ca mie imi tremura mana la arcuri slabe si dau releasu naspa.
Dar vezi tu ca eu am aflat ceva foarte important, cum il sun pe Greuceanu mereu aud pai noi la antrenament, pai noi suntem la tras........Cred ca o sa ne ducem acolo si o ramanem masca la ce fel o sa traga lumea.......Puneti mana pe arc e competitie serioasa la Cioclovina. Eu in ultimu timp am cam dat cu raspila cine stie daca mai stiu sa trag.
Show without showing what u know without knowing
- florinvulturar
- Membru al forumului
Buna,
scuze ca ma anunt doar acum .
Ca unul dintre Beretele Verzi Sagetoase din Turda si imprejurimi, nu as putea sa lipsesc la intalnire.
Suntem trei persoane , din care una mai micuta, de 2.5 ani, dar care are la activ cateva participari la intalniri cu arcasi, incepand cu Rebrisoara 2009.
Sper sa venim de vineri seara, daca nu sambata dimineata suntem acolo.
Numai bine,
Florin.
scuze ca ma anunt doar acum .
Ca unul dintre Beretele Verzi Sagetoase din Turda si imprejurimi, nu as putea sa lipsesc la intalnire.
Suntem trei persoane , din care una mai micuta, de 2.5 ani, dar care are la activ cateva participari la intalniri cu arcasi, incepand cu Rebrisoara 2009.
Sper sa venim de vineri seara, daca nu sambata dimineata suntem acolo.
Numai bine,
Florin.