Va salut!
Despre intalnirea de la Cioclovina as putea scrie o carte. Dupa ce as vinde cartea cu succes, in goana dupa notorietate as mai putea scrie inca o carte doar despre concurs. In final, cand deja as fi consacrat in domeniu, as putea publica si o carte de bucate. Oricate carti mi-as propune sa scriu n-as putea acoperi toate evenimentele si trairile servite la sediul central al cercetasilor. In frunte cu primul cercetas, gazda noastra, careia ii multumim in primul rand. Organizatorilor le multumim in al doilea rand, dar mai cu nerv, sa nu se supere. A fost frumos, a fost putin, ce-a fost a fost... Mai la urma multumim tuturor celor de langa noi, celor care au taiat ardeii pentru gulas si au fiert ouale, celor care au mai pus un lemn pe foc (Doamne, cat fum pot scoate lemnele alea!!!), celor care au inganat cantecele noastre, celor care au carat balotii de paie pe traseu, celor care ne-au recuperat sagetile din gradina vecinului rauvoitor (ca pe salatile din gradina ursului), celor care ne-au arbitrat (chiar daca am ramas pe dinafara la impartirea pe grupe

), care ne-au carat bagajele din vale, care ne-au zambit dimineata, care ne-au imprumutat ciocanul, incurajat la proba "loviti romanul-dusmanul"... Tuturor.

Nadajduiesc sa se mai intample si in anii ce-or sa vina cate o intalnire la Hunedoara. Multumim inca o data, si iertare pentru faradelegile fara voie. Cu voie n-au fost.
P.S. Multumiri mai speciale comitetului de la Cluj. Multumesc, Cristi! Premiul cantareste foarte mult in sufletul meu, pana la urmatoarea intalnire promit sa invat sa-l cant. Te rog sa-mi spui ce inseamna pictograma de pe el. Multumesc si mini-juriului care a ales cel mai "flexat" arcas.