Haideti fara probleme, dar... no acum ne dai 2 variante: stai pana duminica sau te intorci sambataParascythe wrote:Salve, deși un pic cu întârziere confirm și eu sosirea sâmbăta, cât de devreme reușesc plus unu.

Haideti fara probleme, dar... no acum ne dai 2 variante: stai pana duminica sau te intorci sambataParascythe wrote:Salve, deși un pic cu întârziere confirm și eu sosirea sâmbăta, cât de devreme reușesc plus unu.
Stiam eu ca ardelenii sint harnici da.. chiar de la 8.30 incepem sa tragem?Ioana wrote: cel tarziu la ora 8:30 in dimineata de sambata sa fiti prezenti
A gandito sefu lui mai mult asa, si a realizat ca mai bine ii da liberele decat sa piarda randamentu lu GeorgeDediu00ro wrote:Din nefericire George nu poate sa mai vina din cauza sefului, presimt ca randamentu lui George la munca o sa scada drastic in perioada ce va urma. Asa este cand esti om de baza la munca......
Stam pana duminica bineînțeles! Scuze pentru negura neînțelegerii pe care am creat-o!Mugurbb wrote:Haideti fara probleme, dar... no acum ne dai 2 variante: stai pana duminica sau te intorci sambataParascythe wrote:Salve, deși un pic cu întârziere confirm și eu sosirea sâmbăta, cât de devreme reușesc plus unu.