intalnire Dumbraveni 25-26 iunie 2010
-
- Membru al forumului
admin edit: Autorul acestui mesaj a cerut categoric stergerea lui. Pentru pastrarea cursivitatii, in unele cazuri am ales sa “traduc” in loc sa sterg. In cazul de fata este vorba despre anuntarea intalnirii de la Dumbraveni, din 25-26 iunie.
- TheWOLF26
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::targu mures
- judet:mures
- Varsta:17
Re: intalnire Dumbraveni 25-26 iunie 2010
salut
voi fi prezent 100%
voi fi prezent 100%

- Andrey
- Membru al forumului
Salut as incerca sa vin , sa aflu cum imi pica lucru si incerc sa vin.
- Arthelad
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
eu fac tot posibilul sa ajung, si sa aduc si cele 3 lemne. daca termina meterii macar pana vineri, tot vin, chiar si vineri seara sau sambata dimineata.
Nu am insa cum sa car si cort si sac de dormit, ca o sa am si bagajele de vacanta cu mine, dar o patura si o saltea s-or gasi banuiesc.
Nu am insa cum sa car si cort si sac de dormit, ca o sa am si bagajele de vacanta cu mine, dar o patura si o saltea s-or gasi banuiesc.
- florinvulturar
- Membru al forumului
Incercam sa venim si arcasii din Turda-Diana, Alex si Florin- si Bogdan din C-Turzii, dar inca nu promitem 100% (asa e conjunctura), vedem in cursul saptamanii.
Ne dorim tare o iesire reusita, cum au fost si celelate de pana acum organizate de membrii forumului, in care sa ne reantalnim precum si sa ne desavarsim '"precizia" ;) .
Asta chiar daca probabil nu o sa avem timp sa participam la concursurile oficiale care au aparut pe forum (care concursuri se vede ca desi promoveaza arcul traditional, unele sunt mai laudate si altele mai putin
)-
.
Ne e dor de Rebrisoara.....
Florin.
Ne dorim tare o iesire reusita, cum au fost si celelate de pana acum organizate de membrii forumului, in care sa ne reantalnim precum si sa ne desavarsim '"precizia" ;) .
Asta chiar daca probabil nu o sa avem timp sa participam la concursurile oficiale care au aparut pe forum (care concursuri se vede ca desi promoveaza arcul traditional, unele sunt mai laudate si altele mai putin

Ne e dor de Rebrisoara.....
Florin.
- florinvulturar
- Membru al forumului
Turda-Diana , Alex si Florin, plus tanara Tania venim maine pe la 10 impreuna cu Bogdan din Campia Turzii .
- TheWOLF26
- Membru al forumului
o intalnire foarte reusita si cu oameni deosebiti
cu toate ca vremea a fost nefavorabila,cine a asteptat pana sambata dupamasa si duminica toata ziua a putut trage cu arcul la distante pana la 70m ;)

cu toate ca vremea a fost nefavorabila,cine a asteptat pana sambata dupamasa si duminica toata ziua a putut trage cu arcul la distante pana la 70m ;)
- morometeb
- Membru al forumului
- locuiesc in::Turda
- judet:Cluj
- Varsta:32
Va salut!
A fost prima intalnire la care am participat. Am plecat la drum cu un entuziasm enorm, cu un discurs de introducere pe care nu l-am mai rostit din cauza emotiei si cu chef de omorat tinte. Din nefericire toanele vremii au invins. A plouat si a fost frig. Cu toate astea a fost minunat. M-am trezit intr-o padure de arcuri, care de care mai aratoase, care de care mai puternice. Punctul culminant a fost sa trag de arcul lui Mitu. Arcul lui Mitu a fost cel mai ferm si mai intelept sfatuitor; el mi-a predat lectia fortei (subliniez, lectia fortei, nu a tariei). Ai grija, maestre! Sunt convins ca arcul tau are personalitate, poate pedepsi pe cei care nu-l respecta.
Despre oameni ce sa spun? Fantastici!!! Chiar imi era teama de o suficienta, de o inaltime senioriala, chiar opulenta. Nici pomeneala. Mi-ati placut, dragilor!
Mai vreau!!!
Multumesc, Maestro! Si prin tine multumesc tuturor celor care au participat la organizare! Ei, daca era cald...
Sa ne vedem cu bine! Cele bune!
A fost prima intalnire la care am participat. Am plecat la drum cu un entuziasm enorm, cu un discurs de introducere pe care nu l-am mai rostit din cauza emotiei si cu chef de omorat tinte. Din nefericire toanele vremii au invins. A plouat si a fost frig. Cu toate astea a fost minunat. M-am trezit intr-o padure de arcuri, care de care mai aratoase, care de care mai puternice. Punctul culminant a fost sa trag de arcul lui Mitu. Arcul lui Mitu a fost cel mai ferm si mai intelept sfatuitor; el mi-a predat lectia fortei (subliniez, lectia fortei, nu a tariei). Ai grija, maestre! Sunt convins ca arcul tau are personalitate, poate pedepsi pe cei care nu-l respecta.
Despre oameni ce sa spun? Fantastici!!! Chiar imi era teama de o suficienta, de o inaltime senioriala, chiar opulenta. Nici pomeneala. Mi-ati placut, dragilor!

Multumesc, Maestro! Si prin tine multumesc tuturor celor care au participat la organizare! Ei, daca era cald...

Sa ne vedem cu bine! Cele bune!
A long bow and a strong bow,
And let the sky grow dark.
The nock to the cord, the shaft to the ear,
And a foreign king for a mark!
Robert E. Howard - The Song of the Bossonian Archers
http://blogmoromete.blogspot.com
And let the sky grow dark.
The nock to the cord, the shaft to the ear,
And a foreign king for a mark!
Robert E. Howard - The Song of the Bossonian Archers
http://blogmoromete.blogspot.com
- Arthelad
- Membru al forumului
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
Eu m-am simtit extraordinar si am invatat multe, chiar daca am stat doar pana sambata. Si despre arcuri, dar si despre oras, oameni, si am invatat si reteta salatei de varza cu cimbru, pe care am pus-o in practica acasa.
Ma bucur ca ati prins macar duminica ceva vreme buna, si sunt curios cam ce rezultate au fost la tinte.
Ma bucur ca ati prins macar duminica ceva vreme buna, si sunt curios cam ce rezultate au fost la tinte.
- TheWOLF26
- Membru al forumului