Intalniri...
Da ar fi frumos o intalnire generala in vara (iulie-august) asa de un week-end intreg. Cum a zis si robin de timisoara undeva mai la centrul hartii... Sa ne vedem cat mai multi sa schimbam pareri sa invatam unul de la altul...
Ar fi bine poate sa fixam niste intalniri in diferite perioade ale anului (si vara bineinteles, atunci se mai pot suprapune cu concedii) si in diferite locuri.. Februarie la Cluj, 1 mai la Tg. Mures, si sunt binevenite orice propuneri!
Mi-as dori pentru sfarsitul lui februarie (mai exact pentru zilele de 27,28 februarie si 01 martie) (e mult pana la vara si asteptarea si inactivitatea asta nu-mi da pace) sa ne vedem la Cluj.
Tragem niste sageti, un vin fiert, un gratar acolo si poate chiar sa mai cioplim cate ceva... Ne-am intalnit in 2008 si la cluj la sfarsitul lui februarie asa pe fuga... Chiar aici la intalniri e un post. Ei ar fi o reeditare dar mai amplificata asa un pic

Daca se va putea locatia va fi in acelasi loc ca si anul trecut la Faget (in apropierea fostului poligon militar), daca nu, va fi la Hoia (langa muzeul etnografic al Transilvaniei).
Pentru cei care nu sunt din Cluj sau din apropierea Clujului pentru doua nopti de cazare ar fi posibilitati la pensiuni in oras (ne vom interesa si de preturi si rezervari). Sergiu si Florin sunt invitati la mine, am o camera disponibila...
Pentru a ne putea organiza v-as ruga sa confirmati participarea sau aici pe forum sau pe email "andrei.hoha@yahoo.com" (sau pentru detalii, sugestii).
Mi-ar place sa ne cunoastem si sa ne simtim bine impreuna, va astept la Cluj!!!
andrei