Intalnire Februarie Cluj

Unde, cand si cum se vedem
Locked
andreih
Membru al forumului
Membru al forumului
Intalnire Februarie Cluj

Post by andreih » 14 Jan 2009, 14:34

No, Servus!!

Intalniri...
Da ar fi frumos o intalnire generala in vara (iulie-august) asa de un week-end intreg. Cum a zis si robin de timisoara undeva mai la centrul hartii... Sa ne vedem cat mai multi sa schimbam pareri sa invatam unul de la altul...

Ar fi bine poate sa fixam niste intalniri in diferite perioade ale anului (si vara bineinteles, atunci se mai pot suprapune cu concedii) si in diferite locuri.. Februarie la Cluj, 1 mai la Tg. Mures, si sunt binevenite orice propuneri!

Mi-as dori pentru sfarsitul lui februarie (mai exact pentru zilele de 27,28 februarie si 01 martie) (e mult pana la vara si asteptarea si inactivitatea asta nu-mi da pace) sa ne vedem la Cluj.
Tragem niste sageti, un vin fiert, un gratar acolo si poate chiar sa mai cioplim cate ceva... Ne-am intalnit in 2008 si la cluj la sfarsitul lui februarie asa pe fuga... Chiar aici la intalniri e un post. Ei ar fi o reeditare dar mai amplificata asa un pic :)
Daca se va putea locatia va fi in acelasi loc ca si anul trecut la Faget (in apropierea fostului poligon militar), daca nu, va fi la Hoia (langa muzeul etnografic al Transilvaniei).

Pentru cei care nu sunt din Cluj sau din apropierea Clujului pentru doua nopti de cazare ar fi posibilitati la pensiuni in oras (ne vom interesa si de preturi si rezervari). Sergiu si Florin sunt invitati la mine, am o camera disponibila...
Pentru a ne putea organiza v-as ruga sa confirmati participarea sau aici pe forum sau pe email "andrei.hoha@yahoo.com" (sau pentru detalii, sugestii).
Mi-ar place sa ne cunoastem si sa ne simtim bine impreuna, va astept la Cluj!!!

andrei

ender
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Intalnire Februarie Cluj

Post by ender » 14 Jan 2009, 15:06

Multumesc, de invitatie! Imi va face placere sa o onorez! Ne vedem acolo!

Alin
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Gherla

Post by Alin » 14 Jan 2009, 16:14

Salutare tuturor, sa-mi faceti si mie un loc (sau doua ) in fata tintei :d ... sper sa ne vedem...
Alin

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37

Post by Mugurbb » 16 Jan 2009, 09:00

servus!
ma bag si eu.
si spre seara putem organiza o iesire in ceva circiuma sau club; sau macar o vizita la muzee :d .
cu bine.
Silence is golden and Duct Tape is silver.

andreih
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by andreih » 16 Jan 2009, 09:50

Servus!!!
Multumesc baieti pentru confirmare!!!
Si lista e deschisa in continuare!!!!

andrei

vasiabikeru
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by vasiabikeru » 29 Jan 2009, 18:46

Salutare...arcasi...cum zice akila. Sunt nou pe forum...dupa cum se poate vedea...asta e al 2-lea post...dar sunt foarte interesat de ceea ce se discuta aici si despre activitatea forumului. Sunt in Cluj si eu, moldovean la origine, si m-as simti onorat sa fiu alaturi de voi la intalnirea aceasta, daca veti considera ca imi am locul acolo.

Ah, si inca un lucru...dupa cum am citi pe'aici...se obisnuieste sa se lucreze la arcuri de fiecare data cand va intalniti...ceea ce ma bucura, pentru ca as vrea sa imi fac si eu 2 takedown-uri, pentru mine si prietena mea...si mi-ar prinde bine sfaturile si ajutorul vostru. Va salut.

Valentin.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 29 Jan 2009, 19:27

la o intalnire de genu asta sunt bineveniti dupa parerea mea orcine e interesat de constructia de arcuri si tir cu arcul...

vasiabikeru
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by vasiabikeru » 29 Jan 2009, 19:33

Multumesc de incredere si suport. E o pasiune mai veche, nematerializata inca, dar sunt foarte determinat sa o pun in practica in cel mai scurt timp. Sper sa si reusesc... :d ramane de vazut. Abia astept intalnirea.

andreih
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by andreih » 29 Jan 2009, 20:14

Servus!!!
Si bun venit!!!

Uite, in 27 februarie ne intalnim!
Fii sigur ca o sa te ajutam dupa puterile si cunostintele noastre...
Si Toti avem de invatat tot timpul!!
si daca tragi cu ceva selfbow-uri din ce o sa avem pe acolo poate ca o sa-ti placa si astea :)

O sa postez noutati si date exacte, ore, locuri cu cateva zile inainte!

andrei

vasiabikeru
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by vasiabikeru » 30 Jan 2009, 00:15

Multumesc mult de primirea calduroasa. Da...imi plac si selfbow-urile....care seamana identic, cu takedown-urile din 3 bucati...nu stiu exact cum se numesc...nu stiu de ce...dar designe-ul asta ma atrage cel mai mult. Abia astept sa ne intalnim...intre timp o sa ma documentez cat mai mult despre arcuri si fabricarea lor de pe-aici si ce surse mai gasesc...aleg un model...si incep sa va sacai cu intrebari...sper sa nu va suparati...dar asa creste copilul...invatat. pana atunci...un weekend placut sa aveti

Valentin.

Locked