Imi cer scuze daca unii dintre colegii de aici au citit deja postul meu pe arcuri-Romania, insa simt nevoia sa impartasesc bucuria mea tuturor pasionatilor de arc si arcasie de la noi

Astazi mi s-a indeplit un vis mai vechi. Am primit un Martin Dream Catcher de 60 lbs. Este produs in 2007 si se pare ca este unul dintre ultimele produse de (sau sub indrumarea directa a lui) Damon Howat.
Arcul este un cadou din partea unui bun prieten si partener de cercetari in teren si a ajuns din Suedia cu UPS in conditii exceptionale. Nici macar o cuta pe cutie. Se pare ca la ei inscriptia "FRAGIL" chiar se respecta cu sfintenie.
Arcul a venit cu coarda, arrow rest, bow stringer si owner manual.
Am tras in seara asta cu sageti cu spin de 60-65 de la bunul meu prieten Tibi , iar arcul se comporta incredibil. 0 hand-shock, viteza incredibila (in diferite review-uri am citit cum ca ar trage cu 200fps la 10 grain/lb). O fi asa, n-o fi, nu am cronograf si nici nu ma intereseaza sa-i masor viteza. Important este ca simt ca mi se potriveste perfect. Americanii astia chiar se pricep sa faca arcuri.
Acum ca si critica: A venit cu un bow stringer de longbow

In continuare atasez cateva fotografii cu mentiunea ca mi-au fost facute la laborator de catre colegi.

Numai bine