- geanta (aia verde, e luata de la un army seconhand cu 10 lei, foarte rezistenta cu vo 5-6 buzunare interioare foarte bine plasate)
- cutit si teaca(facute de mine, il pot folosi si in loc de topor pt lemne pina la grosimea mainii)
- plosca (luate de la army seconhand tot cu 10 lei)
- carabina pe care am o prastie si firesteel (prastia e in lucru, vreau sa port trage si cu sageti cu ea) ce o port la gat
- bricheta (BIC, o recomand)
- cutie cu iasca(ceva de aprins, vata, bumbac carbonizat... e cutia alba)
- coarda 20m aia mai groasa si 5m aia mai subtire
- lanterna de pus pe cap si set de baterii de rezerva
- cutie metal in care tin maruntisuri (scotch, lanterna mica, busola, ata si ac, plasturi, varfuri si nockuri de sageti, rasina pt lipit varfurile si nockurile, cutter cu 5 rezerve, cateva pastile (agocalmin, aspirina si ceva pt diaree), o rola de damil de 30m, inlocuitor cu baterii pt lanterne, o bricheta si legitimatia de arcas)
- fishing pen (carioca verde cu capac albastru in care am ace, plomburi, pluta si damil infasurat pe carioca)
- o carioca neagra si un pix
- manusi de piele pt hardwork si impotriva frigului(albe :D )
- un sac menajer in caz de ploaie
- bandana de obicei o tin pe cap, apara de frig si absoarbe transpiratia
toate astea imi incap in geanta
desi unele sunt indispensabile, imi lipseste un multitool. pe langa toate astea mai am carabina de la curea (cu cheile, un cutit, un adaptor usb pt cardul de la tel de 2Gb ce-l pot folosi si ca stick usb) aparatu foto (uneori) si arcul cu sagetile (astea le iau la 99% din iesiri);