Ce are Transilvania cu stepa de-a face?
Lista şi pozele sunt luate dintr-un manual militar sovietic de prin 60 şi ceva, poate că pe atunci guvernul avea anumite aşteptări asupra capacităţilor tineretului român. Sau poate că dacă la 150m este unu în palton militar, cu nasuri dinăia mari cum se purtau atunci cu stema ţării, se pot observa.cristian_iepure wrote:probabil is ceva nasturi de la vreo manta militara de parada....de stralucesc asa...
Si cu furnicile, termitele, scorpionii si paianjenii ce facem ? ..aaa si serpii !fast_arrow wrote:De preferat in pamant daca este posibilitate.
am facut si eu marsuri si probabil si cei care au facut armata pe vreme raposatului cel mai mare a fost de 60 de kilometri (30=30) am fost alarmati la 2 noapte cu dislocarea unitati am mers 30 km in teren variat ,fortarea unui rau de vreo 10 metri latime cu apa pana aproape de piemt ,trecerea printrun camp de vreo 50 de metri cu gaze lacrimogene ,si cine a facut armata stie cum erau mastile soldatilor patriei ,si atacarea si capturarea inamicului fortificat intro padure.dupa ce iam luat ostateci am primit o varza clocita pe care nu a mancato nimeni si ni sa dat retragerea la sediul unitati .am ajuns inapoi in unitate pe la orele 19 00 dar daca nu ne dadeau liber a doua zi ar fi avut o unitate intreaga de absenti nemotivati.sa faci 60 de km intro zi cred dar sa fac 180 in 3 ar trebui sa fii maratonist sau poate sa stea unul cu pm la spatele taukosmin wrote:Se zice că un soldat roman mărşăluia 50km într-o zi. Cei de la Legiunea Franceză parcurg cam aceaşi distanţă doar că în deşert. Deci este posibil să faci 150 km în 3 zile dacă eşti într-o condiţie fizică perfectă şi dacă te mai ajută cineva cu un bici pe spinare.cristian_iepure wrote:probabil is ceva nasturi de la vreo manta militara de parada....de stralucesc asa...
@offtopicGreenarrow wrote: cu rucsac de vro 20-25 km in spate